15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ιδού το “έξυπνο” Sony Smart Shot

    Νέες φωτό από τις Lens Cameras της Sony, ένα φωτογραφικό gadget που φαίνεται ότι θα μπορεί να επικοινωνήσει με τα κορυφαία smartphones της και όχι μόνο, διαρρέουν online.

    sony_qx10

    Αυτή τη φορά, βλέπουμε μία λευκή έκδοση της καινοτόμας πρότασης των Ιαπώνων, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει με την ονομασία SmartShot (όνομα που συνδυάζει το smartphone με το cybershot).

    Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε, θα διαθέτει οπτικό σταθεροποιητή και ενσωματωμένη μνήμη όπου θα αποθηκεύονται οι φωτογραφίες ταυτόχρονα με το smartphone σας.

    Επιπλέον, θα έχετε τη δυνατότητα να ελέγξετε στοιχεία όπως το ζουμ, η έκθεση ή η ισορροπία λευκού από το smartphone σας.

    Το ενδιαφέρον αυτό gadget θα παρουσιαστεί μάλλον στις 4 Σεπτεμβρίου μαζί με το Xperia Z1 στο event που έχει προγραμματίσει η Sony στο Βερολίνο, ενώ, σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαρρέουν, δε θα είναι συμβατό μόνο με συσκευές της εταιρείας αλλά και με άλλες Android και iOS προτάσεις.

    Θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, με τον κωδικό QX10 και τα οπτικά της Sony WX150 (250 δολάρια) και με τον κωδικό QX100 και τον ίδιο αισθητήρα και φακό με την RX100MII (450 δολάρια).

    Για να δούμε τι θα δούμε…

    sony_qx10_2

    sony_qx10_3

    sony_qx100_02

    sony_qx100_01

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles