22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το Facebook απολογείται γιατί ζήτησε από χρήστες να δηλώσουν ασφαλείς μετά το μακελειό στη Λαχώρη του Πακιστάν

    Στον απόηχο μίας ακόμη δύσκολης στιγμής για τον πλανήτη, της βομβιστικής επίθεσης αυτοκτονίας στη Λαχώρη του Πακιστάν, ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα των Καθολικών, που στοίχισε τη ζωή σύμφωνα με τις έως τώρα αναφορές σε 70 τουλάχιστον άτομα, το Facebook ενεργοποίησε για μία ακόμη φορά το Safety Check feature, στο οποίο κάτοικοι της περιοχής μπορούν να δηλώσουν ότι είναι ασφαλείς.

    Αυτή τη φορά βέβαια κάτι πήγε στραβά στην εφαρμογή και έτσι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έλαβαν ειδοποιήσεις να δηλώσουν ασφαλείς.

    Το μήνυμα έγραφε: “Είστε καλά; Φαίνεται ότι βρίσκεστε στην περιοχή που έχει πληγεί από την έκρηξη. Ενημερώστε τους φίλους σας ότι είστε ασφαλείς”

    safety tool pakistan error

    Χρήστες από όλο τον κόσμο (μεταξύ των οποίων και πολλοί στην Ελλάδα) έλαβαν την ειδοποίηση, με τους υπευθύνους του Facebook να απολογούνται σημειώνοντας ότι το λάθος οφείλεται σε τεχνικό πρόβλημα.

    Η υπηρεσία Safety Check ενεργοποιείται συχνά το τελευταίο διάστημα από το Facebook, μετά από φυσικές καταστροφές, εκρήξεις και άλλες δύσκολες καταστάσεις, ώστε όσοι βρίσκονται σε μία πληγείσα περιοχή να έχουν έναν άμεσο τρόπο να ενημερώσουν φίλους και γνωστούς ότι είναι ασφαλείς.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles