17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    To Far Cry 6 είναι επίσημο! Εκρήξεις, επανάσταση και Giancarlo Esposito στο ρόλο του main villain!

    Το γνωρίζαμε εδώ και καιρό, όμως το χθεσινό Ubisoft Forward digital event ήρθε να μας το επιβεβαιώσει, καθώς όπως έγινε γνωστό το πολυαναμενόμενο Far Cry 6 είναι πλέον επίσημο! Όπως έγινε γνωστό, το Far Cry 6 πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 18 Φεβρουαρίου του 2021 για PlayStation 4, PlayStation 5, Stadia, Windows PC, Xbox One και Xbox Series X και το ρόλο του «κακού» (που όλοι γνωρίζουμε το πόσο εμβληματικός είναι στα Far Cry games) θα τον παίξει ο Giancarlo Esposito, ένας βραβευμένος ηθοποιός που τον έχουμε δει στα Breaking Bad και Mandalorian.

    Ο Esposito στο παιχνίδι αναμένεται να υποδυθεί τον Anton Castillo, τον πρόεδρο (δικτάτορα) του fictional νησιού Yara. Στη διάρκεια του παιχνιδιού, οι παίκτες θα αναλάβουν το ρόλο του Dani Rojas (playable ως female και male character) και όπως μπορείτε να φανταστείτε, στόχος σας θα είναι να καταλύσετε μια και καλή την εξουσία του Castillo, αλλά και να απαλλαγείτε κι από τον γιο του Diego, ο οποίος είναι υποψήφιος να τον διαδεχθεί.

     

    Το main concept του Far Cry 6 θα είναι ότι θα εστιάζει στις ανορθόδοξες τακτικές ανταρτοπολέμου, ενώ οι παίκτες θα πρέπει να χρησιμοποιούν μια μεγάλη ποικιλία από όπλα και οχήματα, δημιουργώντας παράλληλα ένα ισχυρό δίκτυο συμμάχων. Πολλές από τις κεντρικές ιδέες του Far Cry 5 δείχνουν να έχουν περάσει και στο sequel, όπως για παράδειγμα είναι το Fangs for Hire όπου ένα ζώο τάσσεται στο πλευρό σας (εδώ παρουσιάστηκε το γλυκύτατο και θανάσιμο σκυλάκι… ονόματι Chorizo).

    Δεν χρειάζεται να τίποτα περισσότερο, καθώς ας αφήσουμε καλύτερα να μιλήσουν τα trailers (μαζί με ένα interview του Esposito) που παρουσιάστηκαν στη διάρκεια του… Ubisoft Forward event και τα οποία μας προσφέρουν μια καλή πρώτη γεύση για τον κόσμο και το setting του νέου Far Cry.   

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles