16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    To Fast & Furious 7 είναι το 5ο φιλμ όλων των εποχών σε έσοδα!

    Καμία έκπληξη δεν σου προκαλεί που ο Vin Diesel αποκάλυψε νωρίς νωρίς πως το Fast & Furious 8 είναι γεγονός και μάλιστα απέκτησε και ημερομηνία κυκλοφορίας, βλέπε 14 Απριλίου 2017. Κι αυτό γιατί μέχρι να ξεκινήσει την φράση του και μέχρι να την τελειώσει, ποιος ξέρει πόσες χιλιάδες δολάρια είχε μαζέψει το Fast & Furious 7. 
    Όλοι περίμεναν πως θα ήταν ένα από τα μεγαλύτερα blockbuster της χρονιάς, ωστόσο η 7η προσθήκη του διάσημου franchise δεν λογίζεται απλά ως μία επιτυχημένη ταινία, αλλά συγκαταλέγεται πλέον ανάμεσα στα φιλμ με τα μεγαλύτερα έσοδα όλων των εποχών.

    furious7

    Το φιλμ λοιπόν βρίσκεται αισίως στην πέμπτη θέση με 1.32 δισ. δολάρια, έχοντας μόλις ξεπεράσει το Frozen και συνεχίζει ακάθεκτο για να πιάσει το τελευταίο φιλμ του Harry Potter! 
    To Fast & Furious 7 βρίσκεται στο Νο.1 του US box office εδώ και εβδομάδες και είναι φυσικά το με διαφορά πιο επιτυχημένο φιλμ του franchise. Για παράδειγμα το Fast & Furious 6 συγκέντρωσε μόλις 788 εκ. δολ. παγκοσμίως, την στιγμή που το 7 έχει 320 εκ. δολ. μόνο στην Αμερική, και 1 δις στον υπόλοιπο κόσμο.
    Το φιλμ θεωρείτε σίγουρο πως θα ξεπεράσει το Harry Potter And The Deathly Hallows Part 2, και μετά θα βάλει πλώρη για το The Avengers του 1.51 δισ. δολ. Και ποιος ξέρει μέχρι που θα φτάσει…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles