19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το Huawei P9 Max εμφανίστηκε σε benchmarking test (φήμες);

    H Huawei αυτή τη στιγμή έχει συγκεντρώσει δικαιολογημένα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της, καθώς η ανακοίνωση των νέων μελών της οικογένειας P9 (το core μοντέλο και το P9 Plus), αλλά και του P9 Lite (το οποίο δεν παρουσιάστηκε στο Huawei event, αλλά γνωρίζουμε ότι θα κυκλοφορήσει). Από ότι φαίνεται η κινεζική εταιρεία δεν πρόκειται να σταματήσει εκεί, εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο την οικογένεια των P9. Έτσι λοιπόν, δεν αποκλείεται αυτή τη στιγμή να υπάρχει στα σκαριά και ένα P9 Max, το οποίο λογικά θα ακολουθεί τα χνάρια του P8 Max.

    Huawei P9 Max

    Σύμφωνα λοιπόν με την database του GFXBench (του γνωστού benchmarking utility), η Huawei αυτή τη στιγμή δεν αποκλείεται να ετοιμάσει ένα P9 Max. Εάν τα συγκεκριμένα specs έχουν βάση, το εν λόγω phablet θα περιλαμβάνει οθόνη στις 6.9 ίντσες (1080p display), κάμερα στα 16MP και μπροστινή κάμερα στα 8MP, 3GB μνήμης RAM και 32GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, ενώ φυσικά θα φορά το Android 6.0 Marshmallow. Ένα ενδιαφέρον στοιχείο που εμφανίστηκε στο GFXBench είναι ότι το εν λόγω «μεγάλο» μοντέλο ενδεχομένως να βασίζεται στο chipset HiSilicon Kirin 950 και όχι στο νεότερο Kirin 955 που τροφοδοτεί το P9 και P9 Plus. Ακόμη φυσικά δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα από την Huawei, για αυτό θα πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι, ωστόσο εάν κρίνουμε από τις κινήσεις της Huawei στο παρελθόν είναι πολύ πιθανό να βρισκόμαστε μία ανάσα πριν από το P9 Max…

    P9 Max benchmarking test

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles