15.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το It θα γίνει ταινία από τον δημιουργό του True Detective

    Όταν εμφανίστηκε ο Pennywise στη μικρή οθόνη το 1990, κατατρόμαξε αμέτρητο κόσμο, με τον Tim Curry να δίνει μία ομολογουμένως εντυπωσιακή ερμηνεία. Ωστόσο πολλοί εξακολουθούσαν όλα αυτά τα χρόνια να θεωρούν πως ο διάσημος κλόουν του Stephen King έπρεπε να κάνει ένα κινηματογραφικό comeback.

    it stephen king

    Μέσα από το Vulture και τον παραγωγό Dan Lin (The LEGO Movie) μάθαμε αυτό που περίμεναν χρόνια οι fans του King. Πως δηλαδή θα ξεκινήσει η παραγωγή ενός μεγάλου budget φιλμ που θα είναι βασισμένο σ’ ένα από τα πιο διάσημα και αγαπημένα μυθιστορήματα του συγγραφέα. Το περίφημο και πολύ τρομακτικό It.

    Το πλάνο είναι να είναι όλα έτοιμα τον Μάρτιο για να ξεκινήσει σιγά σιγά το γύρισμα το καλοκαίρι. Το επικό μυθιστόρημα του King είναι 1100 σελίδες γι’ αυτό και η παραγωγή θέλει η προσαρμογή του να γίνει σε δύο ταινίες. Η πρώτη θα έχει να κάνει με τον περίφημο κλόουν και τα 7 παιδιά που παρακολουθεί στην πόλη του Derry, ενώ η δεύτερη θα επικεντρώνεται στα παιδιά που ως έφηβοι πλέον θα επιστρέψουν στην πόλη τους για να ξεφορτωθούν μια και καλή τον εφιάλτη τους.
    Cary Fukunaga του True Detective έχει γράψει το σενάριο μαζί με τους Chase Palmer και David Kajganich, το οποίο μάλιστα έχει πάρει ήδη τα εύσημα από τον Stephen King! O Fukunaga αναμένεται να σκηνοθετήσει το πρώτο φιλμ, και μάλλον να βοηθήσει μόνο στο σενάριο του δεύτερου. 

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles