14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το κλασικό videogame των ’90s, Myst, θα γίνει τηλεοπτική σειρά

    Το videogame μυστηρίου Myst είναι έτοιμο να κάνει ένα εντυπωσιακό comeback. Από τα τέλη της προηγούμενης χρονιάς είχαν ξεκινήσει οι φήμες πως θα δοκιμάσει την τύχη του στη μικρή οθόνη, μία είδηση που έκανε τα κεφάλια αρκετών gamers να γυρίσουν. Τώρα όμως υπάρχουν πιο βάσιμες πληροφορίες επάνω στο θέμα.

    myst

    Σύμφωνα με το Deadline το Hulu είναι εκείνο που ανέλαβε να φέρει εις πέρας το project, με τις μέχρι τώρα πληροφορίες να λένε πως η σειρά θα είναι ένα μείγμα fantasy στοιχείων και sci-fi αισθητικής. Όπως και στο παιχνίδι η σειρά θα ακολουθεί τις περιπέτειες ενός άντρα που ξυπνάει σ’ ένα μυστηριώδες νησί, χωρίς να γνωρίζει ποιος είναι ή πως βρέθηκε εκεί.
    Αυτή θα είναι η δεύτερη σειρά του Hulu που θα βασίζεται στο sci-fi genre, μετά το πολυαναμενόμενο 11/22/63, το ομώνυμο μυθιστόρημα του Stephen King που ήδη δουλεύει ο πολύς J.J. Abrams. 
    Τ0 Myst είχε γνωρίζει τεράστια επιτυχία στις αρχές των ‘9os, πουλώντας εκατομμύρια κόπιες. Μένει να δούμε εάν η μεταφόρά του στη μικρή οθόνη θα γίνει με επιτυχία. 

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles