17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    To Memento θα αποκτήσει sequel

    Ο ήρωας του Memento, της εξαιρετικής ταινίας με την οποία γνωρίσαμε τον ευφυή σκηνοθέτη Christopher Nolan, έκανε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια λάθη. H ΑΜΒΙ Pictures απ’ ότι φαίνεται μάλλον δεν θεωρεί σφάλμα να δοκιμάσει ένα remake στην τόσο λατρεμένη και cult ιστορία του 2000. Μένει να αποδειχθεί στην πράξη εάν θα έπρεπε να το ξανασκεφτεί καλύτερα.

    memento

    Οι παραγωγοί Andrea Iervolino και Monika Bacardi δηλώνουν φανατικοί του φιλμ αλλά και έτοιμοι να φτιάξουν μία ταινία που θα μπορεί να σταθεί δίπλα στο original. Από ενθουσιασμό και κίνητρο άλλο τίποτα δηλαδή, ωστόσο όπως είπαμε το αποτέλεσμα θα δείξει εάν κατάφεραν να σηκώσουν την αξία μίας από τις καλύτερες δουλειές της δεκαετίας του 2000 ή τους έπεσε βαριά και τους πλάκωσε.
    Η περίφημη ταινία που μας σύστησε τον Nolan και άνοιξε διάπλατα τον δρόμο για τις περίφημες επιτυχίες του (η τριλογία του Dark Knight, Inception, Interstellar) είχε βασιστεί σ’ ένα short story του αδελφού του και συχνού συνεργάτη Jonathan Nolan. Στο φιλμ πρωταγωνιστούσε ο Guy Pierce στο ρόλο ενός τύπου που πάσχει από αμνησία και προσπαθεί να βγάλει άκρη ποιος σκότωσε την γυναίκα του από διάφορα στοιχεία που έχει κάνει τατουάζ επάνω στο σώμα του. Η προσπάθειά του να ενώσει τα κομμάτια της μνήμης του μάγεψε το κοινό, με πάρα πολλούς να θεωρούν το φιλμ ένα από τα πλέον ξεχωριστά των τελευταίων ετών. Τώρα γιατί να θέλει κάποιος να το “πειράξει” με ένα sequel είναι πραγματικά απορίας άξιο.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles