20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    To νέο σακίδιο της North Face που θα λατρέψει ο γκατζετάκιας μέσα σας!

    Κυκλοφορούν πολλά σακίδια και τσάντες στην αγορά με ειδικές θήκες για laptop, tablet, smartphone και άλλα gadgets. Όμως, το North Face Access Pack έχει τραβήξει την προσοχή όλων για διάφορους λόγους. Μπορεί η τιμή του να είναι τσιμπημένη, αφού πωλείται στα 235 δολάρια, παρόλα αυτά βγήκε σε έλλειψη και σύντομα ξαναγέμισε τα ηλεκτρονικά ράφια της εταιρίας.

    Το σακίδιο έχει το σχήμα ενός κομμένου κοχυλιού που το κάνει να μοιάζει ότι είναι συνέχεια γεμάτο. Δεν είναι όμως. Το Access Pack είναι κατασκευασμένο από γκρι και μαύρες νάιλον ίνες, ενώ τα ενισχυμένα λουριά το καθιστούν άνετο στην μεταφορά. Έχει επίσης ένα λουράκι που δένει στο στήθος ώστε να στέκεται στο σωστό σημείο της πλάτης.

    ωψχωψ

    Ο κύριος χώρος του σακιδίου που κλείνει με ένα ικανοποιητικά καλό κλιπ, το καθιστά γρήγορο στο άνοιγμα/κλείσιμο σε σχέση με το φερμουάρ, ενώ διπλώνει για να αποκαλύψει ένα μεγάλο άνοιγμα, κάνοντας εύκολη την διείσδυση του χεριού. Η χώρος για το laptop είναι σε ξεχωριστή, ενισχυμένη, αδιάβροχη και με φερμουάρ θήκη στο πίσω μέρος του σακιδίου.

    ωψ

    Εκεί θα βρείτε ένα από τα πιο ξεχωριστά χαρακτηριστικά του: το ειδικό λουρί που τραβάμε για να βγει εύκολα η συσκευή. Όταν αφορά laptop μέχρι 15 ίντσες, ένα σκληρό νάιλον λουράκι σηκώνεται από την βάση του σακιδίου και εμφανίζει το laptop από τη θήκη του. Υπάρχει μια ακόμα θήκη στην πλάτη ειδικά σχεδιασμένη για γυαλιά.

    Η σχεδιαστική δομή του σακιδίου έρχεται με ένα τίμημα: ζυγίζει 1,8 κιλά. Μέσα στον κύριο χώρο του σακιδίου θα βρείτε 2 θήκες σε μέγεθος κινητού, θήκες για στιλό και μια θήκη πιο βαθιά για περιοδικά ή μεγαλύτερα tablet. Υπάρχει επίσης μια ελαστική θήκη κάτω από τον κύριο χώρο που χρησιμεύει ως θήκη για μικροαντικείμενα, καθώς και ένα ζευγάρι από θήκες με φερμουάρ στο μπροστινό μέρος ιδανικές για καλώδια.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles