13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Το Netflix ανακοινώνει την ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς Nightflyers και παρουσιάζει το επίσημο τρέιλερ

    Η σειρά Nightflyers ακολουθεί οκτώ επιστήμονες και ένα άτομο με ισχυρές τηλεπαθητικές δυνάμεις σε μια αποστολή στην άκρη του ηλιακού μας συστήματος με το Ναϊτφλάιερ- ένα σκάφος με μικρό αλλά στενά δεμένο πλήρωμα και έναν μοναχικό καπετάνιο. Ελπίδα του ταξιδιού, να έρθουν σε επαφή με εξωγήινες οντότητες. Ωστόσο, όταν μία σειρά από τρομακτικά και βίαια γεγονότα αρχίζει να συντελείται, τότε ο ένας ξεκινά να αμφισβήτεί τον άλλον. Ταυτόχρονα, το να επιβιώσουν από αυτό το ταξίδι αποδεικνύεται τόσο δύσκολο όσο κανείς δε θα μπορούσε να είχε φανταστεί.

    nightflyers

    Διευθυντής παραγωγής του Nightflyers είναι ο Τζορτζ P.Ρ. Μάρτιν, ενώ οι Μπράιαν Νίλσον, Μάικ Κάχιλ και Άντριου ΜακΚάρθυ συμπληρώνουν τη διεύθυνση παραγωγής. Πίσω από την παραγωγή βρίσκονται επίσης οι Τζιν Κλέιν (Suits), Ντέιβιντ Μπάρτις (Suits) και Νταγκ Λιμάν (Live. Die. Repeat) από την εταιρεία Hypnotic, οι Άλισον Ροζενβέιγκ (Ξύπνημα στον Εφιάλτη, Ο Κώδικας των Ναβάχο) και Μάικλ Γκέτα (Ξύπνημα στον Εφιάλτη) από την Gaeta Rosenzweig Films και οι Λόιντ Ιβάν Μίλερ και Άλις Π. P. Νοχάουζερ από την Lloyd Ivan Miller Productions.

    Το Nightflyers βασίζεται στη νουβέλα του Τζόρτζ Ρ.Ρ Μάρτιν (ο οποίος είναι και διευθυντής παραγωγής της σειράς). Η σειρά είναι παραγωγής της Universal Cable Productions, σε συμπαραγωγή του Netflix. O Τζεφφ Μπάλερ, ο οποίος είναι showrunner και executive producer της σειράς, υπογράφει την προσαρμογή του σεναρίου.

    Το Nightflyers θα κυκλοφορήσει στο Netflix παγκοσμίως (εκτός των ΗΠΑ) την 1η Φεβρουαρίου του 2019.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles