15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το Νοέμβριο στο Netflix το reality Squid Game

    Εδώ και αρκετό καιρό, αναμένουμε κάποια επιπλέον πληροφορία για το νέο reality του Netflix, που θα έχει κορεάτικο “άρωμα” και δεν είναι άλλο από το Squid Game: The Challenge. Μετά την απρόσμενη επιτυχία του Squid Game, η δεύτερη σεζόν βρίσκεται στα σκαριά. Πρώτα όμως οι συνδρομητές θα δουν στους δέκτες τους ένα reality spin-off του κορεάτικου δράματος, στο οποίο 456 παίκτες θα διαγωνιστούν σε παιχνίδια, διεκδικώντας το εξωπραγματικό έπαθλο των 4.56 εκατ. δολαρίων.

    Ο κολοσσός του streaming αποκάλυψε τις τελευταίες ώρες ότι το Squid Game: The Challenge θα βγει στην πλατφόρμα το Νοέμβριο. Την ακριβή ημερομηνία θα τη μάθουμε προσεχώς.

    Μέχρι στιγμής, έχουν υπάρξει κάποια…. παρατράγουδα σχετικά με το show, ειδικά μετά από μια έκθεση που ισχυρίστηκε ότι οι συμμετέχοντες έχουν υποβληθεί σε ακραίες συνθήκες κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Ωστόσο, το Netflix απάντησε στις κατηγορίες αναφέροντας:

    «Νοιαζόμαστε βαθιά για την υγεία και την ασφάλεια του καστ και του συνεργείου μας και επενδύσαμε σε όλες τις κατάλληλες διαδικασίες ασφαλείας. Ενώ έκανε πολύ κρύο στα γυρίσματα – και οι συμμετέχοντες ήταν προετοιμασμένοι γι’ αυτό – οι ισχυρισμοί για σοβαρούς τραυματισμούς είναι αναληθείς».

    Στο μεταξύ, ο δημιουργός της σειράς Hwang Dong-hyuk πέρσι αποκάλυψε τις ανησυχίες του σχετικά με το spin-off, υπογραμμίζοντας ότι δεν είναι σωστό να αναδημιουργείται ένα σκοτεινό και δυστοπικό concept σε ένα πραγματικό περιβάλλον.

    Διαβάστε επίσης:

    Εβδομάδα τρόμου έρχεται στο Vodafone TV (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles