19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το Overwatch 2 θα αντικαταστήσει το original Overwatch

    Λίγες είναι ακόμα οι μέρες του original Overwatch, αφού την προηγούμενη εβδομάδα η Blizzard αποκάλυψε ότι όταν κυκλοφορήσει το Overwatch 2, στις 4 Οκτωβρίου, θα αντικαταστήσει το αρχικό.

    «Μόλις το Overwatch 2 κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου θα αποτελέσει αντικαταστάτη της υπάρχουσας live υπηρεσίας», ανέφερε ο game director Aaron Keller, συμπληρώνοντας: «Ξεκινάμε με νέους ήρωες, χάρτες και χαρακτηριστικά, αλλά υπάρχουν ακόμα περισσότερα από αυτά που έρχονται εποχιακά, κάθε 9 εβδομάδες. Πρόσφατα δημοσιεύσαμε έναν πλάνο που περιγράφει λεπτομερώς μέρος αυτού του περιεχομένου, με έναν νέο ήρωα που έρχεται στις season 1 και 2 και έναν νέο χάρτη στη season 2.

    Επιπλέον, μεγαλύτερα κομμάτια του παιχνιδιού που αποτελούσαν πάντα μέρος του οράματος για το OW2 θα κυκλοφορήσουν στο παιχνίδι ως μέρος του live service, συμπεριλαμβανομένου του λανσαρίσματος του PvE Campaign το επόμενο έτος».

    Τα νέα προκάλεσαν μια μικρή έκπληξη, αφού το Overwatch prime και το Overwatch 2 υποτίθεται ότι θα συνυπήρχαν. Όπως όλα δείχνουν, το 6v6 Overwatch θα περάσει στο παρελθόν, αφού το Overwatch 2 χρησιμοποιεί ένα μοντέλο 5v5. Δεν αποκλείεται η μετάβαση από το 6v6 στο 5v5 να κατέστησε τις δύο εκδόσεις του παιχνιδιού ασύμβατες.

    Διαβάστε επίσης:

    Blonde: H Ana de Armas μεταμορφώνεται στην “ιέρεια” του Hollywood Marilyn Monroe (trailer)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles