21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το πρώτο επίσημο trailer του Interstellar του Christopher Nolan

    Η Paramount Pictures κυκλοφόρησε το νέο trailer της πλέον πολυαναμενόμενης ταινίας του 2014, το περίφημο Interstellar του Christopher Nolan. Μετά το πρώτο teaser που μας είχε βάλει απλώς στο κλίμα αποκαλύπτοντας ελάχιστα, τώρα ήρθε η ώρα για τα πιο επεξηγηματικά 3 λεπτά.

    interstellar

    Με την γη να έχει εξαντλήσει τους φυσικούς της πόρους η μόνη λύση για τον άνθρωπο είναι να βρει τρόπους να την εγκαταλείψει. Γι’ αυτό και ο Matthew McConaughey μπαίνει σ’ ένα διαστημόπλοιο μαζί με μία άλλη ομάδα εξερευνητών, ανάμεσά τους και η Anne Hathaway, που θέλουν να δοκιμάσουν να ξεπεράσουν τα όρια των διαστημικών ταξιδιών και να κατακτήσουν τις τεράστιες αποστάσεις. Για να το κάνουν αυτό πρέπει να μπουν σε μία wormhole που έχει ανακαλυφθεί πρόσφατα. Την ίδια στιγμή υπόσχεται στα παιδιά του πως θα επιστρέψει ξανά.
    Το καστ συμπληρώνουν οι Jessica Chastain, Ellen Burstyn, John Lithgow, Michael Caine, Casey Affleck, Wes Bentley, Bill Irwin, Mackenzie Foy, Topher Grace και David Gyasi. H ταινία αναμένεται με μεγάλη αγωνία στις 7 Νοεμβρίου του 2014.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles