18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το πρώτο NFT τραγούδι στην ιστορία της αποκτά η Eurovision

    Μετράμε πλέον αντίστροφα για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, ο οποίος θα λάβει χώρα στο Τορίνο στις 10 Μάϊου. Όπως όλα δείχνουν, ο μεγαλύτερος διαγωνισμός τραγουδιού θα έχει έντονο αντιπολεμικό χρώμα, αλλά και μια ακόμα έκπληξη που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί…πρωτοποριακή!

    Η Eurovision του 2022 θα αποτελέσει την πρώτη διοργάνωση στην ιστορία που ένας καλλιτέχνης θα λανσάρει το τραγούδι του ως NFT (Non-Fungible-Token). Αυτό θα καταστεί εφικτό χάρη στην εταιρεία Soundpickr, που ειδικεύεται στα data και τα NFTs.

    Η Eurovision αποτελεί τον πιο δημοφιλή διαγωνισμό μουσικής στον κόσμο εδώ και δεκαετίες. Φέτος όμως φαίνεται πως θα σηματοδοτήσει την αλλαγή που αναμένεται στη βιομηχανία. Η Soundpickr ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την ελβετική αποστολή και συγκεκριμένα με τον τραγουδιστή Marius Bear, που θα ερμηνεύσει στη σκηνή το τραγούδι “Boys Do Cry”. Οι fans του καλλιτέχνη θα μπορούν να αγοράσουν το τραγούδι ως NFT. Έτσι, όσοι έχουν εμπειρία στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων αλλά και αυτοί που δεν είναι ειδικοί θα μπορούν να υποστηρίξουν τη συμμετοχή με έναν τρόπο που δεν έχουμε δει στο παρελθόν.

    Διαβάστε επίσης:

    Ετοιμαστείτε για το κορεάτικο La Casa De Papel – Έρχεται στο Netflix τον Ιούνιο (trailer) (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles