11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το πρώτο Warcraft mobile game θα αποκαλύψει η Blizzard στις 3 Μαΐου

    Έχουν περάσει σχεδόν δύο δεκαετίες από τότε που η Blizzard λάνσαρε το World of Warcraft, ένα παιχνίδι που δε σταματά να εξελίσσεται και έχει ακόμα πολλούς φανατικούς. Το εν λόγω MMORPG θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο με το επερχόμενο expansion που ανακοινώθηκε προσφάτως. Προτού όμως φτάσουμε εκεί, η Blizzard θα παρουσιάσει μια νέα εκδοχή του WOW αποκλειστικά για κινητά!

    Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή εταιρεία ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού της στο Twitter ότι θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 3 Μαΐου livestream premiere event στο Reveal.Blizzard.com, στο οποίο θα παρουσιάσει το mobile Warcraft. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία πραγματοποιεί “άνοιγμα” στην κατηγορία, αφού σε mobile εκδόσεις έχουμε δει και το Call of Duty και το Fortnite. Δε γνωρίζουμε μέχρι στιγμής ιδιαίτερες λεπτομέρειες, πέρα από το γεγονός ότι το νέο παιχνίδι θα τοποθετείται στο σύμπαν Warcraft. Περισσότερες εξελίξεις σε λίγες μέρες!

    Διαβάστε επίσης:

    Τράβηξε την «πρίζα» των online servers σε 91 παιχνίδια η Ubisoft (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles