24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το πρώτο hands-on preview video του Samsung Galaxy S III είναι εδώ

    Ο κόσμος απόψε το βράδυ χωρίζεται σε δύο μέρη. Σε αυτούς που ξεροσταλιάζουμε μπροστά από τις οθόνες μας και προσπαθούμε να δουμε τις λεπτές γραμμές του νέου Samsung Galaxy S III και να διαβάσουμε τα φοβερά χαρακτηριστικά του πρώτου πραγματικά έξυπνου smartphone που έχουμε δει μέχρι στιγμής. Και σε μία μειοψηφία 2000 ανθρώπων που βρέθηκαν στο Λονδίνο, στην παρουσίασή του.

    Υπάρχει και άλλη μία μερίδα που ουδόλως ενδιαφέρεται για όλα αυτά (ναι, κάποιος κακεντρεχής θα πει πως είναι μία συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου που έχει διαφορετικές αναζητήσεις και προβλήματα να κυνηγήσει, αλλά δεν πρόκειται να του δώσουμε δίκιο. Τουλάχιστον όχι απόψε)

    Το Samsung Galaxy S III είναι το θηρίο που αφέθηκε ελεύθερο στην αγορά, όπως φαίνεται και από τα benchmarks, αν και, είναι και το θηρίο που αναμένεται να αποτελέσει αντικείμενο πολλών αντιπαραθέσεων. Για το design, για τις επιδόσεις που έχει ο «πολύς» τετραπύρηνος Exynos, για την αυτονομία, τελικά, της ομολογουμένως τεράστιας μπαταρίας σε συνδυασμό με την λειτουργία του eye-tracking, και πολλά άλλα. Ακόμα και για το γεγονός ότι ΔΕΝ βγαίνει σε μαύρο χρώμα!

    Αλλά όλα αυτά είναι ζητήματα που μπορεί να απαντήσει κάποιος μόνο μετά από βασανιστικές δοκιμές. Τις δοκιμές εκείνες που μπορούν να φέρουν ένα smartphone στα όρια. Τις δοκιμές τις καθημερινότητας. Μέχρι να γίνει αυτό όμως, ας πάρουμε μία πρώτη γεύση, από τον ένα εκ των 2000 που βρέθηκαν εκεί για να το δουν από κοντά. Τον Άγγελο Σφακιανάκη σε ένα λεπτό με το Samsung Galaxy S III.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles