15.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    To Ridiculous 6 του Adam Sandler έσπασε τα ρεκόρ τηλεθέασης του Netflix

    Άβυσσος η ψυχή του τηλεθεατή. Και εάν πιστεύατε πως αυτός του Netflix είναι ας πούμε μία κλάση “ανώτερος” και είναι στο κανάλι επειδή προσφέρει επί το πλείστον παραγωγές ποιότητας, τότε να το ξανασκεφτείτε. Εκτός κι αν έχει πολύ χρόνο για σκότωμα ή αυξημένη αίσθηση του χιούμορ. Τέλος πάντων, για να μπούμε και στην ουσία του θέματος, η πρώτη από τις τέσσερις ταινίες που είχε συμφωνήσει να κάνει ο Adam Sandler για το Netflix, το The Ridiculous 6, μία ταινία που “έθαψαν” άγρια θεατές και κριτικοί, έγραψε ιστορία αφού είναι αυτή με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση που σημειώθηκε ποτέ στο κανάλι. 

    ridiculous 6

    Η ταινία από την οποία είχαν αποχωρήσει Ινδιάνοι ηθοποιοί επειδή πίστευαν πως το σενάριο γελοιοποιούσε τη φυλή τους, έσπασε τα ρεκόρ όσο αφορά ταινία που έχει περιθώριο 30 ημερών για να δει ο θεατής πριν αποσυρθεί από τους διαθέσιμους τίτλους. Το ρεκόρ επιβεβαίωσε ο Ted Sarandos, υπεύθυνος προγράμματος του καναλιού, λέγοντας πως βρέθηκε έστω και για λίγο στο Νούμερο 1 σε κάθε περιοχή που εκπέμπει το Netflix και μάλιστα σε πολλές από αυτές είναι ακόμα στην κορυφή!
    Κυκλοφορεί πάντως και η θεωρία πως πολλοί από τους συνδρομητές είχαν απλά την περιέργεια να δουν πόσο κακή ήταν πραγματικά η ταινία χωρίς αυτό να σημαίνει πως άντεξαν να την δουν και ολόκληρη. Ας κρατήσουμε αυτή την εκδοχή για να μη μελαγχολήσουμε κι άλλο. Μία φορά πάντως το Netflix τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση και περιμένει με αγωνία τα επόμενα τρία “αριστουργήματα” του Sandler.

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles