20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το σενάριο του The Batman τελείωσε και όσοι το διάβασαν το βρήκαν πολύ καλό

    Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό πως ο Ben Affleck άφησε τελικά τη θέση του σκηνοθέτη για το The Batman, κάτι που έκανε αμέσως όλο το internet να υποθέσει πως κάτι ύποπτο συμβαίνει με το φιλμ και τα πράγματα δεν πάνε καλά. Κάτι “φυσιολογικό” αφού ανέκαθεν οι “κακές” φήμες ιντριγκάρουν περισσότερο από τις καλές. Η παραγωγή του φιλμ μάλλον θέλησε να ρεφάρει το αρνητικό buzz αφού το άλλο νέο που κυκλοφόρησε είναι πως το σενάριο ολοκληρώθηκε και μάλιστα πρόκειται για καλή περίπτωση.

    batman-f4fc5109-b885-4cb9-b585-23d9a32fecbe

    Το πιο πρόσφατο draft λοιπόν του The Batman είναι έτοιμο και όσοι του έχουν ρίξει μία ματιά είπαν τα καλύτερα. Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε μέσω του Twitter ο δημοσιογράφος του Variety, Justin Kroll, o ίδιος που έκανε γνωστό πως ο Affleck δεν θα καθήσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη.

    Ανάμεσα σ’ αυτούς που άρεσε το σενάριο ήταν και το μεγάλο κεφάλι της Warner, Toby Emmerich, και είναι γνωστό πόσο δύσκολο είναι να ευχαριστήσει κανείς τους executives. Κάποιo rewriting δεν πρέπει να αποκλειστεί στην προσπάθεια του studio να τελειοποιήσει τα πράγματα (ή να τα γεμίσει με ακόμα περισσότερο δράση αν κρίνει πως παραείνει σοβαρό το ύφος) αφού έχει ποντάρει πάρα μα πάρα πολλά στο φιλμ που θα συστήσει εκ νέου τον Batman. Και ειδικά μετά την μέτρια αποδοχή που είχε το Batman v Superman
    Το φιλμ αναμένεται να κυκλοφορήσει κάπου στο μακρινό καλοκαίρι του 2019 και τότε θα τα δούμε όλα. Και το σενάριο, και την σκηνοθεσία και τον Affleck ως σόλο Batman.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles