17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Το Surface Duo έρχεται στις ΗΠΑ στις 10/9! Δείτε κάθε λεπτομέρεια του, στο επίσημο press event video του!

    Μπορεί το Surface Duo της Microsoft να είχε εξελιχθεί σε ένα νέο… γεφύρι της Άρτας για τον κόσμο της mobile τεχνολογίας (καθώς από πέρσι ακούμε για την κυκλοφορία του και όλο η Microsoft αναβάλλει το release του), ωστόσο τα ευχάριστα νέα είναι ότι η Microsoft έδωσε (επιτέλους) το πράσινο φως για την κυκλοφορία του. Συγκεκριμένα, το dual screen smartphone της Microsoft πρόκειται να κάνει επίσημα την πρεμιέρα του στις ΗΠΑ στις 10 Σεπτεμβρίου.

    Η Microsoft θέλοντας να παρουσιάσει τη νέα της ιδιαίτερη ναυαρχίδα στους λάτρεις της mobile τεχνολογίας ανέβασε πρόσφατα ένα video, το οποίο παρουσιάζει τις δυνατότητες, της εν λόγω συσκευής με κάθε λεπτομέρεια. Στα σχεδόν 35 λεπτά που διαρκεί μπορείτε να παρατηρήσετε τον τρόπο που οι δύο οθόνες της συσκευής (στις 5.6 ίντσες) μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διαδικασία του multi-tasking αλλά και ως μία μεγάλη ενιαία οθόνη. Το Surface Duo δεν θα διαθέτει stylus (θα είναι πρόσθετο εξάρτημα), ενώ θα βασίζεται στο “περσινό” Snapdragon 855, μαζί με 6GB RAM, 11MP camera και μπαταρία με χωρητικότητα στα 3600mAh. Η τιμή του θα είναι στα 1.399 δολάρια και σε αυτή τη φάση παραμένει άγνωστο εάν θα του δούμε και σε άλλες αγορές εκτός της αμερικανικής.   

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles