14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    To SyFy ετοιμάζει το Van Helsing tv series

    Η πιθανότητα να επιστρέψει το Van Helsing στη μεγάλη οθόνη ακούγεται εδώ και πολλά χρόνια με τον Tom Cruise να λέγεται πως είναι ο βασικός υποψήφιος για να πάρει τη θέση του Hugh Jackman. Ωστόσο φαίνεται πως πριν απoφασίσει η Universal και το Movie Monster Cinematic Universe της να βάλουν μπροστά κάποιο sequel/reboot, ο γνωστός χαρακτήρας της ιστορίας θα καταφθάσει πρώτα στη μικρή οθόνη για λογαριασμό του SyFy.

    van_helsing_2004_1920x1280_805530

    Μία καινούργια σειρά λοιπόν λένε οι τελευταίες πληροφορίες πως ετοιμάζει το γνωστό κανάλι, ένα show δεκατριών επεισοδίων, στο οποίο μάλιστα πρωταγωνίστρια θα είναι μία γυναίκα! Όχι δεν θα αλλάξει φύλο ο ήρωας απλώς η σειρά θα επικεντρωθεί στην Vanessa Helsing, την επόμενη μάχιμη που είναι έτοιμη να οδηγήσει την ανθρωπότητα εναντίον στους βρικόλακες. Το concept θέλει την Helsing να ανασταίνεται πέντε χρόνια στο μέλλον, να μαθαίνει τα άσχημα νέα πως οι βρικόλακες έχουν κυριαρχήσει στη γη, αλλά και τα καλά που είναι πως διαθέτει μοναδικές δυνάμεις που είναι ο χειρότερος εφιάλτης τους.
    Ο Neil LaBute (Hell on Wheels) θα είναι ο showrunner, αλλά και ο executive producer ενώ δίπλα του θα έχει το team που έχει δουλέψει στην επιτυχημένη τηλεοπτική προσαρμογή του Fargo. Αυτό είναι σίγουρα ένα μεγάλο συν στην υπόθεση και μένει να δούμε το αποτέλεσμα αφού είναι γεγονός πως μέχρι τώρα το κανάλι δεν έχει παρουσιάσει κάποια ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας παραγωγή που να έχει κάνει την διαφορά στην τηλεοπτική πραγματικότητα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles