19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το συνεργείο της ταινίας Rust παίρνει θέση! Δείτε την επιστολή που ανέβασε στο Instagram ο Άλεκ Μπάλντουιν

    Λίγες μέρες μετά την εκ βαθέων εξομολόγηση του Άλεκ Μπάλντουιν σε τηλεοπτική εκπομπή, μια επιστολή, που δημοσιεύτηκε στο Instagram, έρχεται να δώσει επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες που επικρατούσαν στα γυρίσματα της ταινίας Rust. Μια πραγματική σφαίρα έγινε η αιτία να χάσει άδικα τη ζωή της η διευθύντρια φωτογραφίας, με τη συγκεκριμένη υπόθεση να βρίσκεται ακόμα υπό διερεύνηση.

    Την επιστολή υπογράφουν μέλη του συνεργείου της ταινίας Rust, τα οποία υπερασπίζονται την παραγωγή, αποκρούοντας τους ισχυρισμούς άλλων μελών που ανέφεραν ότι τα μέτρα ασφαλείας δεν τηρήθηκαν.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)

    Η επιστολή συγκεκριμένα αναφέρει:

    «Οι περιγραφές του Rust ως έναν χαοτικό, επικίνδυνο χώρο εργασίας, που ευνοούσε την εκμετάλλευση, είναι ψευδείς. Αποσπούν την προσοχή από αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία: τη μνήμη της Χαλίνα Χάτσινς και την ανάγκη να βρεθούν σύγχρονες εναλλακτικές στις αναχρονιστικές πρακτικές της βιομηχανίας των όπλων και ασφαλείας». Την επιστολή ανήρτησε ο Μπάλντουιν στο λογαριασμό του και υπογράφουν 25 μέλη του καστ και του συνεργείου.

    Οι υπογράφοντες την επιστολή παραδέχονται πως «λίγα μέλη του συνεργείου» είχαν παραιτηθεί πριν από το δυστύχημα. Τονίζουν όμως ότι η πλειοψηφία είχε παραμείνει.

    «Οι λίγοι δυσαρεστημένοι δεν αντιπροσωπεύουν τις απόψεις όλων μας», σημειώνουν χαρακτηριστικά.

    Υπενθυμίζεται ότι Χάτσινς, η διευθύντρια φωτογραφίας της ταινίας, σκοτώθηκε και ο σκηνοθέτης Τζόελ Σόουζα τραυματίστηκε. Αιτία στάθηκε ένα όπλο που χειριζόταν ο Μπάλντουιν στο σετ στη Σάντα Φε, στο Νέο Μεξικό. Περιείχε μια πραγματική σφαίρα. Ο ηθοποιός αρνήθηκε την ευθύνη για τον μοιραίο πυροβολισμό σε μια τηλεοπτική συνέντευξη την περασμένη εβδομάδα.

    Διαβάστε επίσης: Καταργούνται τα πραγματικά όπλα στις ταινίες του Ντουέιν Τζόνσον (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles