24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το ξυράφι laser είναι πραγματικότητα και δουλεύει! [video]

    Πριν καιρό είχαμε γράψει για το πρωτότυπο ξυράφι laser της Skarp και το Kickstarter Campaign του… ενώ τότε συγκέντρωσε 4 εκατομμύρια δολλάρια και προκάλεσε… χαμό, τελικά τα λεφτά δεν κατέληξαν πουθενά αφού το Kickstarter ακύρωσε τη συμφωνία. Ο λόγος; Η Skarp δεν είχε παρουσιάσει ένα λειτουργικό πρωτότυπο.

    skarp_laser_razor

    Στη συνέχεια στράφηκε προς το Indiegogo και εκεί συγκέντρωσε πάνω από 400.000 δολλάρια, αρκετά για να επιβιώσει το project και να ελπίζει σε κάτι καλύτερο. Το γνωστό Cnet επισκέφθηκε τα γραφεία της Skarp και ο συντάκτης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει μια πολύ πρόχειρη και πρώιμη μορφή του ξυραφιού, το οποίο χρησιμοποιεί οπτική ίνα για να κόψει τρίχες κάθε χρώματος, μαύρες, ξανθές και λευκές!

    skarp laser razor

    Λειτουργεί, αν και με πολλούς περιορισμούς προς το παρόν, καθώς κόβει μια ή δύο τρίχες τη φορά και εύκολα “μπλοκάρει”. Ωστόσο, αν η Skarp καταφέρει να αντλήσει πόρους από την αγορά, μπορεί να το εξελίξει σημαντικά, σύμφωνα με τους ανθρώπους της και να φθάσει σε ένα απίστευτο τελικό προϊόν! Δείτε το video του Cnet και θα καταλάβετε!

    https://www.youtube.com/watch?v=v6ilCZNZKjg

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles