21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Παρακολουθήστε 10 λεπτά “gameplay μαγείας” από το Total War: Warhammer!

    Η συνένωση του φανταστικού σύμπαντος του Warhammer με το επικό Total War είναι θα λέγαμε ένα από τα πιο μεγάλα, φιλόδοξα αλλά και απαιτητικά gaming projects των τελευταίων ετών. Η Creative Assembly βέβαια είναι μία εταιρεία ανάπτυξης που αποτελεί εγγύηση ποιότητας, καθώς δεν υπάρχει παιχνίδι της σειράς Total War που να είναι μέτριο. Με απλούστερο λόγια, εάν αυτή τη στιγμή υπάρχει μία εταιρεία που να είναι σε θέση να αποδώσει στην εντέλεια τον απαιτητικό κόσμο του Warhammer, αυτή δεν είναι άλλη από την Creative Assembly!

    total_war_warhammer_screen_4

    Το in-game engine trailer που παρακολουθήσαμε πρόσφατα ήταν μία λέξη… “τούμπανο”, μόνο που δεν έδειχνε πολλά πράγματα για το πως διεξάγεται η μάχη στο τεράστιο πεδίο μάχης του Total War. Εάν λοιπόν αισθανθήκατε ότι το εν λόγω trailer δεν σας κάλυψε ιδιαίτερα, η Creative Assembly κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα δεκάλεπτο walkthrough της επικής μάχης του Black Fire Pass, το οποίο είναι σίγουρο ότι θα ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Μάλιστα, το εν λόγω gameplay footage συνοδεύεται από σχολιασμό των developers του παιχνιδιού, γεγονός που σημαίνει ότι θα καταλάβετε καλύτερα όλα όσα συμβαίνουν στην οθόνη σας. Δεν σας κρύβουμε όμως ότι με βάση τα όσα είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το τελικό αποτέλεσμα μας κάλυψε πλήρως, παρόλο που ακόμη χρειάζεται να γίνει αρκετό optimization για να φτάσει το Total War: Warhammer στην τελική του μορφή. Ας μην σας καθυστερούμε άλλο όμως, καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε 10 λεπτά από ένα παιχνίδι που κάτι μας λέει ότι θα γράψει “ιστορία”…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles