17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Transformers: Αυτό είναι το τελικό trailer πριν την πρεμιέρα του Rise of the Beasts

    Το τελικό trailer για το Transformers: Rise of the Beasts έδωσε στη δημοσιότητα η Universal, μια ταινία που εμπνέεται από το αγαπημένο Beast Wars storyline των ‘90s και αναμένεται να αποτελέσει το πρώτο μέρος μιας νέας τριλογίας.

    Στο Transformers: Rise of the Beasts, τα Autobots καλούνται να βρουν νέους συμμάχους για να συνεχίσουν τον πόλεμο εναντίον των Decepticons. Αυτό συμβαίνει γιατί η Γη απειλείται από μια δύναμη που δεν μοιάζει με τίποτα από αυτό που έχουν δει μέχρι σήμερα: Unicron ονομάζεται το πλάσμα που τρώει τον πλανήτη και είναι φτιαγμένο από μέταλλο και… κακία.

    Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Transformers: Rise of the Beasts παρουσιάζει τους Maximals, δηλαδή Transformers που μεταμφιέζονται σε γιγαντιαία ζώα και οι οποίοι θα αποτελέσουν ένα ευπρόσδεκτο backup στην ομάδα των ηρώων.

    Η πλευρά του κακού λαμβάνει επίσης μερικά upgrades, καθώς το Unicron θα εξαπολύσει επικίνδυνα Predacons στον πλανήτη μας, τα οποία είναι επίσης Transformers που μοιάζουν με ζώα. Οι δύο πλευρές θα πολεμήσουν μεταξύ τους σε όλο τον κόσμο, με μάχες που λαμβάνουν χώρα από το Μπρούκλιν μέχρι το Μάτσου Πίτσου στο Περού. Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουνίου.

    Δείτε το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    No Hard Feelings: Νέο trailer για την επερχόμενη κωμωδία με τη Jennifer Lawrence

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles