20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Travelbydrone. Ταξιδέψτε σε όλο τον κόσμο μέσα από τη ματιά των drones!

    Τα drones (μη επανδρωμένα σκάφη) έχουν αρχίσει σιγά σιγά να μπαίνουν στις ζωές μας, φέρνοντας όλο και πιο κοντά τον κόσμο του μέλλοντος στο σήμερα. Πλέον, αυτή τη στιγμή στους ουρανούς του πλανήτη μας πετούν πάρα πολλά drones, άλλα εκτελώντας στρατιωτικές ασκήσεις και αστυνομικές επιχειρήσεις και άλλα μεταφέροντας εναέρια δέματα, ακόμη και κάνοντας ντελίβερι… πίτσας!

    Parrot-AR-Drone-2-0

    Στο μέλλον, είναι σίγουρο ότι οι ουρανοί των μεγαλουπόλεων θα κατακλυστούν από αυτά, ενώ το Facebook έχει θέσει σε εφαρμογή ένα μεγαλόπνοο σχέδιο, σύμφωνα με το οποίο επιθυμεί να παρέχει Internet στα μέρη του κόσμου που δεν διαθέτουν πρόσβαση στο διαδίκτυο με τη χρήση drones. Εάν βέβαια, έχετε αναρωτηθεί ποτέ το πώς μπορεί να φαίνεται από ψηλά ο κόσμος μας, μέσα από την κάμερα ενός drone, τότε το Travelbydrone, πρόκειται για ένα πρωτότυπο website, το οποίο είμαστε σίγουροι ότι  θα σας συναρπάσει. Οι δημιουργοί του Travelbydrone, ουσιαστικά αυτό που έκαναν ήταν να συγκεντρώσουν έναν μεγάλο αριθμό από YouTube videos, τα οποία εμφάνιζαν τις εναέριες πτήσεις των drones και στη συνέχεια να τα τοποθετήσουν ως σημεία σε έναν χάρτη της υφηλίου. Εσείς με άνεση μπορείτε να επισκεφτείτε το συγκεκριμένο χάρτη και να πατήσετε στην περιοχή του πλανήτη που θέλετε να επισκεφτείτε για να σας ανοίξει το αντίστοιχο videο.

    TravelByDrone

    Χωρίς αμφιβολία, το Travelbydrone είναι από τα πιο ταξιδιάρικα websites, που υπάρχουν, για αυτό και μία επίσκεψη σε αυτό θα σας πείσει!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles