19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Τρέλανε τα social media η κόρη του Steve Jobs! Απίστευτο meme για το νέο iPhone

    Χτες πραγματοποιήθηκαν τα “αποκαλυπτήρια” του iPhone 14 και οι απανταχού λάτρεις της τεχνολογίας έσπευσαν να παρακολουθήσουν το σχετικό event της Apple για να μάθουν τι νέο έρχεται στην αγορά. Η κόρη όμως του Steve Jobs προχώρησε σε μια χιουμοριστική ανάρτηση στο Instagram για το νέο μοντέλο της εταιρείας, που δε θα μπορούσε να μη σχολιαστεί και να συγκεντρώσει αναρίθμητα σχόλια!

    Αμέσως μετά το λανσάρισμα της νέας σειράς, η 23χρονη Eve Jobs, μοιράστηκε ένα meme στο λογαριασμό της, που απεικονίζει ένα άνδρα μεγάλης ηλικίας να νιώθει ενθουσιασμό που αγοράζει ξανά το πουκάμισο που ήδη φοράει, με το εξής σχόλιο: “Η αναβάθμιση από iPhone 13 σε iPhone 14 μετά τη σημερινή ανακοίνωση της Apple”.

    Το αστείο meme, που μοιράστηκε στα social media η μικρότερη κόρη του πρώην CEO της Apple, αναδεικνύει το γεγονός ότι ακόμα κι όταν η εταιρεία προσφέρει μικρές αναβαθμίσεις στα καινούρια της μοντέλα, οι καταναλωτές είναι διατεθειμένοι να τις πληρώσουν για να τα αποκτήσουν και μάλιστα… ακριβά.

    Διαβάστε επίσης:

    Χιλιάδες θεατές “τσίμπησαν” το δόλωμα! Fake το crypto live streaming event με τον Tim Cook (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles