13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Τρελός fan του Star Wars ο Christian Bale! Αποκάλυψε το ρόλο που πάντα ήθελε να υποδυθεί

    Ο Christian Bale δηλώνει μεγάλος fan του Star Wars και πρόσφατα αποκάλυψε το χαρακτήρα που θα ήθελε να έχει υποδυθεί, όμως δεν είχε ποτέ την ευκαιρία. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο δημοφιλής ηθοποιός ανέφερε ότι από μικρός ήθελε να παίξει τον Stormtrooper από το «A New Hope», ο οποίος χτυπά το κεφάλι του στην κάσα της πόρτας. Πρόκειται για μια σκηνή ανεκτίμητη για τους fans του Star Wars.
    «Αυτό που ήθελα πάντα στο Star Wars είναι να φορέσω τη στολή και να χτυπήσω το κεφάλι μου στην πόρτα ή σε κάτι άλλο την ώρα που περπατάω», είπε ο Bale.

    «Οι πραγματικοί nerds, που έχουν δει το Star Wars πολλές φορές, είναι εξοικειωμένοι με τη σκηνή στην οποία ο Stormtrooper χτυπά το κεφάλι του στην πόρτα. Θα ήθελα να είναι αυτός ο τύπος», συνέχισε ο ηθοποιός.

    «Τι ωραίο που θα ήταν. Ακόμα έχω τις φιγούρες από τότε που ήμουν μικρός. Γνωρίζω επίσης την Kathy [Kathleen] Kennedy πολύ καλά, επειδή δούλευε με τον Steven Spielberg, όταν έκανα το «Empire of the Sun», και τώρα, εκείνη διευθύνει το Star Wars universe.”

    Ο Bale, μέχρι τώρα, έχει πρωταγωνιστήσει σε δύο μεγάλα franchises. Υποδύθηκε το Batman στην ταινία του Christopher Nolan «The Dark Knight» και τον Gorr στο «Thor: Love and Thunder» της Marvel. Φαίνεται όμως ότι επιθυμεί διακαώς να βάλει και το Star Wars στη λίστα του, προκειμένου να εκπληρώσει ένα προσωπικό όνειρο.

    Διαβάστε επίσης:

    Κυκλοφόρησε το trailer για τη 2η σεζόν του Barbarians

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles