21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Βρείτε τραγούδια από τηλεοπτικές σειρές και ταινίες μέσω του TuneFind

    Πόσες φορές έχει τύχει να κολλήσουμε με ένα τραγούδι από κάποια τηλεοπτική σειρά και να ψάχνουμε με τις ώρες στο ίντερνετ μήπως μπορέσουμε και το εντοπίσουμε κάπου; Το TuneFind πρόκειται για ένα site το οποίο θέλει να απλοποιήσει την προηγούμενη διαδικασία, συλλέγοντας τα τραγούδια τα οποία ακούγονται σε επεισόδια δημοφιλών τηλεοπτικών σειρών ή ακόμη και σε ταινίες.

    tunefind

    Στο TuneFind μάλλον δε θα βρείτε αρκετές σειρές της δεκαετίας του 90, όμως θα βρείτε πολλές από τις νέες σειρές των τελευταίων χρόνων. Η αναζήτηση του site επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν συγκεκριμένες τηλεοπτικές σειρές, ταινίες και καλλιτέχνες. Αντί, λοιπόν, να βρείτε ένα τραγούδι από κάποια συγκεκριμένη τηλεοπτική σειρά, μπορείτε να αναζητήσετε και το ανάποδο.

    Τέλος, μία επίσης ενδιαφέρουσα λειτουργία είναι η δημοφιλής μουσική για την τελευταία εβδομάδα, μήνα και χρόνο. Μπορείτε αντί να αναζητήσετε συγκεκριμένα τραγούδια, να δείτε τι αναζητούν περισσότερο οι υπόλοιποι χρήστες και να βρείτε ενδιαφέρουσα τραγούδια από τηλεοπτικές σειρές και ταινίες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles