16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Tutorpool.gr: Βοήθεια σε μαθητές από εθελοντές καθηγητές

    Αυτά είναι καλά νέα! Μία νέα ιδέα, ένα δίκτυο εθελοντών καθηγητών που προσφέρει αμισθί ενισχυτική διδασκαλία έχει στηθεί στην Ελλάδα και συνεχίζει να αναπτύσσεται.

    Τι είναι το #tutorpool; Όπως είπαμε, είναι ένα δίκτυο ανθρώπων που κατέχουν ένα γνωστικό πεδίο. Δηλώνουν εθελοντικά την διαθεσιμότητά τους να προσφέρουν την βοήθειά τους σε μαθητές και ανθρώπους που έχουν ανάγκη την βοήθεια στο γνωστικό αντικείμενο και το κάνουν δωρεάν.

    Τα μαθήματα αφορούν όλους τους μαθητές που πιστεύουν πως χρειάζονται ενισχυτική διδασκαλία, αλλά και ενήλικες που έχουν ανάγκη βελτίωσης του γνωστικού τους πεδίου και δεν έχουν την δυνατότητα να “πληρώσουν” την εκμάθηση.

    Ήδη, 120 εθελοντές σε 20 πόλεις της Ελλάδας και 7 της Ευρώπης έχουν δηλώσει συμμετοχή και έχουν ξεκινήσει τα μαθήματα.

    Είτε είστε δάσκαλος/καθηγητής και επιθυμείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο δίκτυο εθελοντών #tutorpool, είτε είστε μαθητής που χρειάζεται ενισχυτική διδασκαλία σε κάποιο μάθημα, είτε είστε άνθρωπος που θέλει να βοηθήσει στη διαδικασία, ή γονιός, επισκεφτείτε το tutorpool.gr .

    Εκεί, μεταξύ άλλων, θα βρείτε έναν διαδραστικό χάρτη που δείχνει τα διαθέσιμα μαθήματα (μέχρι στιγμής) σε κάθε περιοχή, τους τρόπους επικοινωνίας με το δίκτυο, αλλά και απαντήσεις στα ερωτήματα που πιθανόν να έχετε για τις ευθύνες και τα δικαιώματα όσων συμμετέχουν.

    Ευχόμαστε καλή δύναμη σε όλους αυτούς που στηρίζουν το πρόγραμμα και ευχόμαστε, πολύ γρήγορα, ο διαδραστικός χάρτης του tutorpool.gr να γεμίσει από προσφορές ωρών διδασκαλίας. Η δωρεάν παιδεία, αποδεικνύει το #tutorpool είναι όνειρο πραγματοποιήσιμο

     

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles