11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το TweetDeck επιτρέπει πλέον τον προγραμματισμό tweets με εικόνες!

    Ένα σημείο στο οποίο υστερεί το Twitter είναι ο προγραμματισμός των tweets, σε σύγκριση με τις σελίδες του Facebook, αν το δούμε από την πλευρά ενός brand. Ευτυχώς, λύση υπάρχει και ακούει στο όνομα TweetDeck, μία υπηρεσία η οποία ανήκει στο Twitter και διαθέτει πολλές πρακτικές λειτουργίες.

    tweetdeck

    Μέχρι σήμερα, ο προγραμματισμός των tweets γινόταν μονάχα για tweets με χαρακτήρες. Από εδώ και στο εξής, προγραμματισμός θα γίνεται και για tweets με εισαγωγή εικόνων, κάτι το οποίο θα επιτρέψει στα brands να εκφραστούν ακόμη καλύτερα και να γίνει πιο σωστός και εύκολος διαμοιρασμός περιεχομένου όλες τις ώρες της ημέρας.

    tweetdeck schedule tweets

    Η διαδικασία είναι εύκολη. Αρκεί ο χρήστης να δημιουργήσει έναν δωρεάν λογαριασμό στο TweetDeck, εφόσον δεν έχει, και να επιλέξει την επιλογή «Schedule tweet» κάτω από το πλαίσιο δημοσίευσης, επιλέγοντας ημερομηνία και ώρα δημοσίευσης με ακρίβεια λεπτού. Ύστερα, η επιλογή «Tweet» θα μετατραπεί σε «Tweet at […]».

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς αύξησα τη χρήση του Twitter ενώ σταμάτησα να το επισκέπτομαι [Άποψη]

    Τα προγραμματισμένα tweets ενός λογαριασμού φαίνονται στη στήλη «Scheduled» και το TweetDeck φρόντισε από εδώ και στο εξής η στήλη αυτή να συγχρονίζεται αυτόματα σε όσους χρήστες χρησιμοποιούν κοινούς λογαριασμούς, αν δηλαδή σε έναν συγκεκριμένο Twitter λογαριασμό έχουν πρόσβαση αρκετοί χρήστες μέσω TweetDeck.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles