22 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Twilight: Νέες πληροφορίες για την τηλεοπτική σειρά

    Νέες πληροφορίες έγιναν γνωστές για την επερχόμενη τηλεοπτική σειρά Twilight και αποκαλύφθηκε μια σημαντική αλλαγή στη μορφή της σειράς. Συγγραφέας του Twilight είναι η Stephanie Meyer, η οποία κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το βιβλίο το 2005. Τα βιβλία με θέμα τους βρικόλακες μεταφέρθηκαν στον κινηματογράφο με πρωταγωνιστές τους Robert Pattinson και Kristin Stewart.

    Τι λένε τα τελευταία δημοσιεύματα για το Twilight

    Η τηλεοπτική προσαρμογή του Twilight ανακοινώθηκε τον Απρίλιο του 2023. Το Deadline τώρα όμως αποκάλυψε μια σημαντική αλλαγή στο remake. Σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο της Lionsgate, Michael Burns, το Twilight θα είναι μια animated σειρά. Ο Burns αναφέρθηκε στη σειρά ως “μια animated σειρά”, και σύμφωνα με πηγές του Deadline, αυτό ήταν το σχέδιο από την αρχή.

     

    Παρά το γεγονός ότι οι περισσότερες πληροφορίες παραμένουν άγνωστες, αυτή είναι η πρώτη φορά που αυτή η πτυχή της αποκαλύπτεται δημοσίως. Όταν αρχικά ανακοινώθηκε η σειρά βρικολάκων, δεν είχε ακόμα καθοριστεί συγγραφέας ή πλατφόρμα. Όλες οι πληροφορίες ήταν ότι πρόκειται για μια “μεταφορά” των βιβλίων Twilight, υπονοώντας ότι θα ήταν ένα reboot για την μικρή οθόνη παρά μια διαφορετική πτυχή της ιστορίας. Αναμενόταν επίσης η συμμετοχή της Meyer. Από την αρχική ανακοίνωση της σειράς τον Απρίλιο του 2023, δεν έχει γίνει ιδιαίτερη πρόοδος. Δεν έχει ανακοινωθεί κανένα καστ για τη σειρά Twilight (που τώρα θα εννοείται ως φωνητικό καστ αντί για live-action). Επίσης, δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα η δημιουργική ομάδα της σειράς, συμπεριλαμβανομένων των σεναριογράφων και των σκηνοθετών.

    Διαβάστε επίσης:

    Baywatch: Η θρυλική σειρά των ’90s επιστρέφει με νέα γενιά ναυαγοσωστών

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles