16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Twitter: Με νέα χαρακτηριστικά μικραίνει την “ψαλίδα” από το Facebook και το Instagram

    Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Instagram, οφείλουν μεγάλο μέρος της δυναμικής τους στις φωτογραφίες. Φαίνεται ότι ένα σημαντικό ποσοστό χρηστών αρέσκεται να απαθανατίζει τις στιγμές του και να προχωρά σε αναρτήσεις φωτογραφιών και videos, δίνοντας μεγάλη σημασία στα σχετικά χαρακτηριστικά των εφαρμογών. Για το λόγο αυτό, το Twitter, που παραδοσιακά δεν έδινε τόσο μεγάλη έμφαση στις φωτογραφίες, αναζητά τρόπους για να μικρύνει την “ψαλίδα” από το Facebook και το Instagram.

    Νέες δυνατότητες έρχονται στο Twitter

    Όπως έγινε ήδη γνωστό, με μια νέα λειτουργία στο Twitter, τα οπτικά μέσα που ενσωματώνονται στα tweet, θα καλύπτουν όλο το πλάτος της οθόνης ενός κινητού τηλεφώνου. Η νέα εμφάνιση, δοκιμάζεται προς το παρόν σε κινητά με την τεχνολογία iOS, όχι όμως σε Android. Σύμφωνα με το Twitter, οι μεγαλύτερες φωτογραφίες στις αναρτήσεις “θα δώσουν στα μέσα ενημέρωσης περισσότερο χώρο για να λάμψουν».

    (Image Credits: Twitter)

    Η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης δοκίμασε για πρώτη φορά τις μεγαλύτερες φωτογραφίες και τη βελτιστοποίηση της προβολής τους τον προηγούμενο Μάρτιο. Στο test που γίνεται αυτή την περίοδο, τα tweets γεμίζουν το πλαίσιο της οθόνης από αριστερά προς τα δεξιά. Το αποτέλεσμα των αλλαγών είναι πολύ μεγαλύτερες φωτογραφίες σε σχέση με το παρελθόν και τα video προβάλλονται πιο καθαρά. Στα θετικά συγκαταλέγεται και το πιο μοντέρνο design.

    Μάθετε περισσότερα εδώ

    Διαβάστε επίσης: 

    Τέλος “εποχής” για τα LinkedIn Stories (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles