23 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Τυφλός άντρας βλέπει με το Apple Vision Pro και σοκάρει το TikTok

    Το Apple Vision Pro, που κυκλοφόρησε στις 2 Φεβρουαρίου 2024, έχει προκαλέσει … παραλήρημα στις ΗΠΑ, με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει, παρά το γεγονός ότι έχουν παρατηρηθεί ακραία περιστατικά που αγγίζουν τα όρια της ανευθυνότητας και θυμίζουν στιγμιότυπα από τη δημοφιλή σειρά The Simpsons.

    Δείτε το Apple Vison Pro… αλλιώς εδώ

    Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ράπερ TPain ανέφερε ότι θέλει να το φοράει παντού, σκηνοθέτες ταινιών επεξεργάζονται video με το headset στο κεφάλι, ενώ οι gamers βρήκαν έναν εναλλακτικό τρόπο να παίζουν League of Legends. Ο TikToker James Rath, ωστόσο, ο οποίος είναι πιστοποιημένα σχεδόν τυφλός, ανέβασε πρόσφατα ένα video με το Apple Vision Pro, το οποίο σοκάρει.

    Στο video, που ανέβηκε στην πλατφόρμα στις 9 Φεβρουαρίου 2024, ο James Rath μοιράστηκε λίγες πληροφορίες για το Apple Vision Pro και στη συνέχεια πέρασε στο σχολιασμό της δικής του εμπειρίας.

    @jamesrath Blind User Tries Apple Vision Pro: A Game Changer? 🤯👓 #Accessibility #blindtok #blindness #visionpro ♬ original sound – James Rath

    H εμπειρία του Rath με το νέο headset της Apple

    Ο Rath, ο οποίος διατηρεί ελάχιστη όραση, απέμεινε σοκαρισμένος μετά την τοποθέτηση του headset, αναφέροντας:

    “Το πρώτο πράγμα που παρατήρησα όταν το headset άρχισε να πιάνει πράγματα στον πραγματικό κόσμο ήταν ότι μπορούσα να δω πράγματα. Εννοώ, μπορούσα να διαβάσω τα panels”.

    “Μπορώ να δω καλύτερα μέσα από αυτό από ό,τι με τα μάτια μου. Ω, Θεέ μου.”

    Ο James συνεχίζει λέγοντας ότι, επειδή οι οθόνες είναι τόσο κοντά στα μάτια του, όλα είναι μεγαλύτερα και πιο καθαρά σε σχέση με την κανονική του όραση. Φυσικά, το VisionOS διαθέτει διάφορα χαρακτηριστικά προσβασιμότητας, συμπεριλαμβανομένου του zoom, το οποίο χρησιμοποίησε για να κάνει την εμπειρία του ακόμη καλύτερη.

    “Πώς γίνεται να μην τα βγάλω ποτέ αυτά;” ρώτησε τον φίλο του.

    Οι χρήστες έσπευσαν να μοιραστούν και τις δικές τους σκέψεις στα σχόλια, καθώς ήταν πολλοί αυτοί που εντυπωσιάστηκαν από το πόσο πολύ βοήθησε τον James.

    Διαβάστε επίσης:

    Φθηνότερο Vision Pro αναπτύσσει η Apple – Πως σχεδιάζει να ρίξει το κόστος του headset

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles