16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Universal Pictures: Έρχεται ταινία για τη ζωή του Snoop Dogg

    O Snoop Dogg σύντομα θα αποκτήσει τη δική του βιογραφική ταινία, καθώς, όπως έγινε τις τελευταίες ώρες γνωστό, η Universal Pictures ανέθεσε στον Allen Hughes να σκηνοθετήσει ένα film για τη ζωή του rapper και ηθοποιού, που το πραγματικό του όνομα είναι Calvin Broadus, Jr.

    Η ταινία έχει προγραμματιστεί να γραφτεί από το συγγραφέα του Black Panther και Wakanda Forever Joe Robert Cole και αποτελεί την πρώτη παραγωγή για την Death Row Pictures. Στην ανακοίνωση της ταινίας, ο Snoop ανέφερε ότι παίρνει το χρόνο του για να βρει τη σωστή δημιουργική ομάδα που θα δώσει πνοή στο project:

    «Περίμενα αρκετό καιρό για να βάλω σε μια σειρά το project, επειδή ήθελα να επιλέξω το σωστό σκηνοθέτη, τον τέλειο συγγραφέα, τη καλύτερη εταιρεία ταινιών που θα μπορούσα να συνεργαστώ. Ήθελα να μπορεί να καταλάβει αυτό που προσπαθώ να μεταφέρω στη σκηνή».

    Μέχρι στιγμής, δεν είναι γνωστό το πότε θα δούμε την ταινία. Περισσότερες πληροφορίες προσεχώς.

    Διαβάστε επίσης:

    Ξεπέρασε τα 10 εκατ. παίκτες το Death Stranding

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles