22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    uTorrent. Θα μεταφερθεί σύντομα στον browser σας!

    Ο δημιουργός του BitTorrent, Bram Cohen, αποκάλυψε πρόσφατα τα σχέδιά του να μεταφέρει τον ιδιαίτερα δημοφιλή client του, uTorrent, στο Web. Έτσι, η επόμενη έκδοση της εφαρμογής θα μπορεί να τρέχει στο προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης του χρήστη, μαζί με ένα ανανεωμένο περιβάλλον εργασίας και μία σημαντικά βελτιωμένη εμπειρία streaming.

    uTorrent-BitTorrent

    Ο uTorrent είναι ο πιο δημοφιλής torrent client, με περίπου 150.000 ενεργούς χρήστες το μήνα, ωστόσο, τελευταία, λίγες μόνο αλλαγές έχουν επηρεάσει την εμπειρία των χρηστών, με το πιο σημαντικό update εδώ και καιρό να αποτελεί η έκδοση 3.0, από την οποία έχουν περάσει πέντε ολόκληρα χρόνια.

    Μεταφέροντας το uTorrent στον browser, ο χρήστης θα μπορεί να αξιοποιεί σύγχρονα γραφικά και οι προγραμματιστές να ενσωματώσουν σ’ αυτόν μια ιδιαίτερα βελτιωμένη εμπειρία streaming, βασισμένη στη νέα τεχνολογία.

    Σε κάθε περίπτωση, η BitTorrent Inc. σημειώνει ότι θα είναι πολύ προσεκτική στις κινήσεις της και θα λάβει πρώτα το feedback των χρηστών, πριν προβεί σε αλλαγές, ώστε να μην εξαναγκάσει κάποιον να περάσει σε μία νέα αρκετά διαφορετική έκδοση, χωρίς να είναι ευχαριστημένος από τη μετάβαση αυτή.

    Διαβάστε ακόμη: Bram Cohen. Ο δημιουργός του BitTorrent (vid)

    “Γνωρίζουμε ότι ο κόσμος χρησιμοποιεί το uTorrent για πολύ-πολύ καιρό και το αγαπάει. Έτσι είμαστε προσεκτικοί και θα εξασφαλίσουμε ότι ο κόσμος θα θέλει το upgrade, όταν αυτό συμβεί. Δε θέλουμε να καταστρέψουμε την εμπειρία τους”, σημειώνει ο Bram Cohen και σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι αναμένουμε από το δημοφιλή client στο μέλλον.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles