22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Viral οι επιδώσεις του Mark Zuckerberg στις πολεμικές τέχνες (video)

    Ο Mark Zuckerberg αποτελεί ένα επιχειρηματία που έχει καταφέρει να αφήσει το στίγμα του στον τομέα των social media, τη στιγμή που έχει ήδη ανοίξει μια νέα σελίδα στις δραστηριότητές του με το metaverse. Ο ίδιος όμως, όπως φαίνεται, έχει κι άλλα ταλέντα και δε διστάζει να δοκιμάσει τον εαυτό του στην πάλη και να γίνει…viral.

    Ο δισεκατομμυριούχος CEO της Meta και ιδρυτής του Facebook μοιράστηκε ένα video από την προπόνησή του με τον MMA fighter Khai Wu στον προσωπικό του λογαριασμό, το οποίο παρουσιάζει ενδιαφέρον.

    Ο Zuckerberg πρόσφατα είχε αποκαλύψει σε podcast του Joe Rogan ότι προπονείται στο jiu-jitsu και MMA, όμως αυτή είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουμε εν δράσει.

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

    Διαβάστε επίσης:

    Samsung Galaxy XCover6 Pro: «To die-hard smartphone»!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles