15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Virtual concert με τη Jennifer Lopez έρχεται στο Snapchat

    Το Snapchat μέχρι σήμερα δεν είχε συνδεθεί ιδιαίτερα με το metaverse, όπως όλα δείχνουν όμως, θα κάνει τα πρώτα «βήματα» φιλοξενώντας μια virtual συναυλία με πρωταγωνίστρια τη Jennifer Lopez (για την ακρίβεια, το avatar της).

    Η εταιρεία θα ετοιμάσει το εικονικό κονσέρτο σε συνεργασία με τη Universal, παρουσιάζοντας τη Jennifer Lopez και τον Κολομβιανό ποπ τραγουδιστή Maluma. Οι θεατές θα μπορούν να παρακολουθήσουν σαν Bitmoji avatars.

    Η συναυλία δε θα λάβει χώρα στην εφαρμογή του Snapchat, όμως θα χρειαστούν το λογαριασμό τους οι ενδιαφερόμενοι για να εισέλθουν στο website της συναυλίας.

    Όπως έγινε γνωστό, κατά τη διάρκεια του show, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ικανότητα να χαιρετούν και να αλληλοεπιδράσουν με το virtual laser. Η Lopez και η Maluma θα εμφανιστούν επίσης ως 3D avatars.

    Το event έχει προγραμματιστεί για τις 3 Φεβρουαρίου και αναμένεται να έχει διάρκεια 10 λεπτών. Αποτελεί μέρος προωθητικής ενέργειας για την επερχόμενη ρομαντική κομεντί Marry Me.

    Διαβάστε επίσης:

    Συλλογή με animated πορτρέτα φίλων πουλά ως NFTs ο Τζόνι Ντεπ

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles