16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Vodafone TV: Δες Dune και Matrix από την άνεση του σπιτιού σου

    Τα τελευταία χρόνια η απλή επίσκεψη στον κινηματογράφο έγινε αρκετά δύσκολη, αφού η πανδημία έχει αλλάξει την καθημερινότητά μας και εξακολουθεί να βάζει εμπόδια. Είναι λογικό κάποιες μεγάλες πρεμιέρες, όπως αυτή του Dune, να τις έχασες, με αποτέλεσμα να αναρωτιέσαι αν τελικά πρόκειται για παραγωγές που αξίζουν το “ντόρο” που έγινε γύρω από την κυκλοφορία τους. Ευτυχώς, υπάρχει λύση να καλύψεις τα κινηματογραφικά… κενά του 2021! To Vodafone TV, το σπίτι της HBO στην Ελλάδα καλωσορίζει το 2022 με ένα πλούσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει συναρπαστικό περιεχόμενο, με κινηματογραφικές πρεμιέρες και μεγάλες αποκλειστικότητες HBO και HBOMax. Είναι διαθέσιμο πάνω από όλα τα δίκτυα, χωρίς αποκωδικοποιητή και δεσμεύσεις, με μόλις 6,30 ευρώ το μήνα και τον πρώτο μήνα δωρεάν.

    Οι ταινίες που δεν πρέπει να χάσεις

    “The Matrix Resurrections”

    Επιστροφή σε έναν κόσμο, σκηνοθετημένο από την Lana Wachowski (“The Matrix”, “V for Vendetta”), που περιλαμβάνει δύο παράλληλες πραγματικότητες: Εκείνη της καθημερινής ζωής και μία δεύτερη που κρύβεται από πίσω της. Για να μάθει αν η πραγματικότητά του είναι ένα τέχνασμα, για να γνωρίσει πραγματικά τον εαυτό του, ο Mr. Anderson (Keanu Reeves) θα πρέπει να επιλέξει να ακολουθήσει το λευκό κουνέλι για άλλη μια φορά. Φυσικά, ο Neo ξέρει ήδη τι πρέπει να κάνει. Αλλά αυτό που δεν γνωρίζει ακόμη είναι ότι το Matrix είναι ισχυρότερο, πιο ασφαλές και πιο επικίνδυνο από ποτέ. Deja Vu.

    “Dune”

    Ο Γαλλοκαναδός σκηνοθέτης Denis Villeneuve μεταφέρει στον κινηματογράφο το καταπληκτικό σύμπαν του Αμερικανού συγγραφέα επιστημονικής φαντασίας Frank Herbert και παρουσιάζει το “Dune”, που έχει κερδίσει τις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλον τον κόσμο. Πρόκειται για το συναρπαστικό ταξίδι ενός μυθικού και συναισθηματικά φορτισμένου ήρωα, του Paul Atreides (Timothée Chalamet), ενός λαμπρού και προικισμένου νεαρού άνδρα που γεννήθηκε με ένα μεγάλο πεπρωμένο. Καθώς οι συγκρούσεις πληθαίνουν για έναν υπερπολύτιμο πόρο, μόνο εκείνοι που μπορούν να νικήσουν τον φόβο τους θα επιβιώσουν.

    “Night House”

    Στο ψυχολογικό θρίλερ του David Bruckner, η Beth (Rebecca Hall) εμφανώς αναστατωμένη από τον απροσδόκητο θάνατο του συζύγου της, μένει μόνη της στο σπίτι δίπλα στη λίμνη, που έχτισε για εκείνη. Λίγο καιρό μετά το θάνατο του, ανησυχητικά οράματα μιας απόκοσμης, γοητευτικής παρουσίας στο σπίτι αρχίζουν να της γνέφουν. Αναζητώντας απαντήσεις, αρχίζει να ψάχνει τα πράγματα του συζύγου της, για να ανακαλύψει ανησυχητικά μυστικά.

    Διαβάστε επίσης:

    Από αύριο στους κινηματογράφους το Scream – Δείτε το trailer πριν την πρεμιέρα

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles