21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Βουτιά στα…βαθιά στο νέο trailer του Pinocchio

    Από το ξεκίνημά του μέχρι σήμερα, ο Pinocchio δεν αποτελούσε ποτέ μια ιστορία για παιδιά. Μπορεί να αφορά ένα μικρό αγόρι, όμως συναισθηματικά, πραγματεύεται θέματα που απασχολούν κυρίως τους ενηλίκους. Στη νέα του εκδοχή, από τον βραβευμένο με Όσκαρ Guillermo del Toro, όχι μόνο εξερευνά πολύπλοκα συναισθήματα, αλλά έρχεται να φέρει κάτι ξεχωριστό.

    Ο Pinocchio προβάλλεται σε επιλεγμένους κινηματογράφους ανά τον κόσμο και θα ανέβει στην πλατφόρμα του Netflix στις 9 Δεκεμβρίου. Ο δημιουργός πίσω από το Λαβύρινθο του Πάνα, The Devil’s Backbone και The Shape of Water ένωσε τις δυνάμεις του με τον Mark Gustafson για να καταρρίψουν ό,τι γνωρίζαμε για τον ήρωα. Καθιστά σαφές ότι οι animated ταινίες δεν είναι σίγουρα μόνο για παιδιά, τη στιγμή που ένα νέο trailer αποκαλύπτει πόσο βαθιά αναμένεται να είναι η ιστορία του del Toro.

    Στην ταινία ακούμε τις φωνές των Ewan McGregor, Tilda Swinton, Christoph Waltz, Finn Wolfhard, Cate Blanchett, John Turturro, Ron Perlman και Tim Blake Nelson, μαζί με τους Gregory Mann ως Pinocchio και David Bradley ως Geppetto.

    Διαβάστε επίσης:

    Ξεπέρασε τα 10 εκατ. παίκτες το Death Stranding

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles