19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    VR game Stranger Things ανακοίνωσε το Netflix

    Το Netflix και η developer Tender Claws θα λανσάρουν ένα Stranger Things VR game, το οποίο αναμένεται να φτάσει το χειμώνα του 2023 στις μεγάλες πλατφόρμες. Αυτό ανακοίνωσαν οι 2 εταιρείες στο πλαίσιο του Stranger Things Day 2022, δίνοντας παράλληλα μερικές πληροφορίες για το παιχνίδι.

    Το game θα επιτρέπει στον παίκτη να μπει στο ρόλο του ατρόμητου κακού της 4ης σεζόν Vecna, με στόχο να μπει στο μυαλό και να πάρει εκδίκηση από τους Eleven και Hawkins, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

    Παράλληλα, γνωστός έγινε και ο τίτλος του πρώτου επεισοδίου της επόμενης σεζόν, ο οποίος θα είναι “The crawl”. Ο 5ος κύκλος της σειράς, θα είναι ακόμη μεγαλύτερος από τους προηγούμενους, σύμφωνα με τους δημιουργούς. Πρωταγωνιστούν Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Millie Bobby Brown (Eleven/Jane), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Noah Schnapp (Will Byers), Sadie Sink (Max Mayfield), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Joe Keery (Steve Harrington), Maya Hawke (Robin Buckley), Priah Ferguson (Erica Sinclair), Brett Gelman (Murray), Matthew Modine (Dr. Brenner), Robert Englund (Victor Creel), και Jamie Campbell Bower (Vecna/Henry/One).

    Διαβάστε επίσης:

    Απογοητευμένοι οι fans! Μαζεύουν υπογραφές για να επιστρέψει ο Henry Cavill στο “The Witcher”

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles