19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Βρέθηκαν οι πρωταγωνιστές για την ταινία του Μπομπ Μάρλεϊ

    Μια νέα ταινία για το «βασιλιά» της reggae μουσικής Μπομπ Μάρλεϊ αναμένεται να δούμε στο μέλλον, στην οποία η γνωστή από το James Bond «No Time to Die» Λασάνα Λιντς θα υποδυθεί τη σύζυγο του μεγάλου μουσικού.

    Σύμφωνα με το Deadline, η ηθοποιός πήρε τον ρόλο της Ρίτα Μάρλεϊ στο βιογραφικό φιλμ της Paramount που δεν έχει ακόμη τίτλο και θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Βρετανό ηθοποιό Κίνγκσλεϊ Μπεν-Αντίρ, ο οποίος πρόκειται να υποδυθεί τον Τζαμαϊκανό τραγουδιστή, συνθέτη και ακτιβιστή για τα πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα.

    Ο σκηνοθέτης Μάρκους Γκριν φέρεται επίσης να συμμετέχει στο πρότζεκτ, ενώ η Ρίτα και η οικογένεια Μάρλεϊ έχουν δώσει την έγκρισή τους στην επιλογή των ηθοποιών της ταινίας, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024. Η ταινία δεν θα εξιστορεί όλη τη ζωή του Μπομπ Μάρλεϊ, αλλά θα εστιάζει στη δεκαετία του 1970, όταν ο τραγουδιστής επέζησε από απόπειρα δολοφονίας στην Τζαμάικα και κατέφυγε στο Λονδίνο, όπου ηχογράφησε το άλμπουμ του Exodus, με τις επιτυχίες Jamming, Three Little Birds και One Love.

    Διαβάστε επίσης:

    Έρχεται νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα του Ρόμπι Γουίλιαμς (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles