17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Βρέθηκε ο πρωταγωνιστής για την ταινία του Michael Jackson

    Πριν από λίγες εβδομάδες έγινε γνωστό ότι η Liongate ετοιμάζει μια βιογραφική ταινία για το βασιλιά της pop Michael Jackson, η οποία θα φέρει τον τίτλο «Michael». Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον σχετικά με τον πρωταγωνιστή που θα ενσαρκώσει το θρυλικό καλλιτέχνη και πλέον έχουμε το όνομά του.
    Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε τον ανιψιό του διάσημου τραγουδιστή, τον Jaafar Jackson, ο οποίος θα υποδυθεί το θείο του υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Antoine Fuqua. Ο ειδικός στις βιογραφίες Graham King, ο οποίος έχει ήδη ένα Όσκαρ από το Bohemian Rhapsody, έχει αναλάβει την παραγωγή μαζί με τους εκτελεστές της διαθήκης του Jackson John Branca και John McClain.

    Ο Graham King δήλωσε για τον πρωταγωνιστή της ταινίας: «Γνώρισα το Jaafar πριν από δύο χρόνια και ενθουσιάστηκα από τον τρόπο που ενσαρκώνει το πνεύμα και την προσωπικότητα του Μάικλ. Ήταν κάτι τόσο δυνατό που ακόμη και μετά από παγκόσμια έρευνα, ήταν ξεκάθαρο πως αυτός έπρεπε να αναλάβει αυτόν τον ρόλο».

    Ο Jaafar Jackson είναι ο γιος του αδερφού του Michael Jackson, Jermaine και αποτελεί έναν ανερχόμενο καλλιτέχνη που έβγαλε το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο «Got Me Singing» το 2019.

    Ο John Logan, που έγραψε τα Gladiator και The Aviator, υπογράφει το σενάριο.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Antoine Fuqua (@antoinefuqua)

    Διαβάστε επίσης:

    Creed III: Αντιμέτωπος με το παρελθόν ο Adonis στο νέο trailer

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles