23 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Βρέθηκε το νέο Karate Kid! 10 πράγματα που δε γνωρίζατε για το θρυλικό franchise

    Η νέα ταινία “The Karate Kid” βρήκε τον πρωταγωνιστή της μετά από μακρόχρονη αναζήτηση. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιέυματα, στην επερχόμενη ταινία αστέρας θα είναι ο Αμερικανός – Κινέζος ηθοποιός Ben Wang. Μετά από αρκετή σκέψη, η επιλογή του Wang, όπως δήλωσαν πηγές μέσα από το χώρο της βιομηχανίας, οφείλεται στη βαθιά συναισθηματική σύνδεσή του με τον χαρακτήρα, καθώς και στην άριστη γνώση της κινεζικής γλώσσας.

    Το The Karate Kid κυκλοφόρησε αρχικά το 1984 και αφηγείται την ιστορία ενός δάσκαλου πολεμικών τεχνών που διδάσκει σε έναν έφηβο την τέχνη του καράτε. Η ταινία έχει τρια sequel, ένα reboot και μια τηλεοπτική συνέχεια, το γνωστό Cobra Kai. Σύντομα θα αναπτυχθεί και μια άλλη ταινία με πρωταγωνιστές τον Ralph Macchio και τον Jackie Chan.

    Τι να περιμένετε από τη νέα ταινία του 2024

    Το Νοέμβριο του 2023, η Sony Entertainment ανακοίνωσε ότι ξεκινά το casting για το επόμενο Karate Kid, επιβεβαιώνοντας παράλληλα την ανάπτυξη της ταινίας. Από τότε που ανακοινώθηκε αυτό το κάλεσμα, η εταιρεία αναφέρει ότι πραγματοποιήθηκαν πάνω από 10.000 ακροάσεις, προκειμένου να βρεθεί ο νέος πρωταγωνιστής. Ο Wang είναι ακόμα σχετικά νέος στο χώρο, έχοντας κάνει το ντεμπούτο του στο American Born Chinese.

    Προς το παρόν, η πλοκή του The Karate Kid παραμένει μυστική. Προηγούμενες φήμες ανέφεραν ότι η πλοκή θα επικεντρωθεί σε έναν κινεζοαμερικανό έφηβο που εξελίσσεται μέσα από την τέχνη του καράτε, με τη βοήθεια ενός δασκάλου. Όπως και στο reboot του The Karate Kid του 2010, η ταινία The Karate Kid του 2024 πιθανώς δεν θα είναι ακριβής αναπαραγωγή της αρχικής ταινίας του 1984, αλλά θα δανείζεται τη γενική δομή της πλοκής και τη θεματική.

    Επίσης, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα λειτουργήσει το The Karate Kid με τους Chan και Macchio, αφού και οι δύο ήταν πρωταγωνιστές σε προηγούμενες ταινίες Karate Kid. Ο Macchio αναβιώνει το ρόλο του Daniel LaRusso στο Cobra Kai, οπότε πιθανότατα θα κάνει το ίδιο και στην ταινία του 2024. Περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να αποκαλυφθούν τους επόμενους μήνες, καθώς το The Karate Kid προετοιμάζεται για να κυκλοφορήσει στις 13 Δεκεμβρίου 2024.

    10 πράγματα που πιθανότατα δε γνωρίζετε για το Karate Kid

    1. Ο Ralph Macchio εξακολουθεί να έχει στην κατοχή του τα headbands που χρησιμοποιήθηκαν στα γυρίσματα της ταινίας.

    2. Ο Ralph Macchio κατέχει επίσης το τρόπαιο που έλαβε ο Daniel μετά τη νίκη του στο All-Valley Karate Tournament.

    3. Ο Ralph Macchio εξακολουθεί να κατέχει και το περιβόητο “Wax On Wax Off” κίτρινο αυτοκίνητο.

    4. Ο Ralph Macchio ονόμασε τον μοναδικό του γιο Daniel.

    5. Ο Billy Zabka πραγματικά χτύπησε με το πόδι στο πρόσωπο τον Ralph Macchio!

    6. Τα κοστούμια των σκελετών ήταν μαύρες στολές καταδύσεων που ο σχεδιαστής κοστουμιών τροποποίησε ράβοντας κόκαλα πάνω τους.

    7. Ο παραγωγός, Jerry Weintraub, δεν ήθελε να λάβει καν υπόψη τον Pat Morita για το ρόλο του κ. Miyagi.

    8. Η Elisabeth Shue ήταν αθλητική και καλύτερη ποδοσφαιριστής από τον Ralph Macchio.

    9. Ο Ralph Macchio γύρισε ο ίδιος όλα τα δικά του κόλπα, με εξαίρεση τις σκηνές που τον σπρώχνουν κάτω από το λόφο με το ποδήλατό του και πηδά πάνω από το αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια της δράσης στο χορό του λυκείου.

    10. Το αρχικό επώνυμο του Daniel ήταν Webber.

    Διαβάστε επίσης:

    Είναι ο Ryan Gosling ο νέος… Rambo; Ο Sly δίνει την απάντηση!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles