20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Πρώτο δείγμα από το καταιγιστικό Warhammer 40K: Eternal Crusade!

    To ανεξάντλητο sci-fi fantasy σύμπαν του Warhammer 40K αποτελεί πηγή έμπνευσης για δεκάδες game developers, καθώς από τη δεκαετία του ’90 έχουμε δει πολλά games που αντλούν την θεματολογία τους από το σκοτεινό και αιμοβόρικο κόσμο που φέρει τη σφραγίδα της Game Workshop. Ύστερα μάλιστα και από την απελευθέρωση του license του Warhammer 40K από την THQ πολλές εταιρείες ανάπτυξης έχουν εμφανιστεί στο προσκήνιο, αναλαμβάνοντας να δώσουν πνοή σε μία σειρά από games που ταξιδεύουν τους παίκτες στον γνωστό epic sci-fi  κόσμο. Ένα από αυτά τα games είναι και το Eternal Crusade, το οποίο αποτελεί ένα massive multiplayer online shooter, το οποίο αναπτύσσεται από την Behaviour Interactive.

    Warhammer 40K Eternal Crusade

    Στο Eternal Crusade οι δυνάμεις των Space Marines μάχονται μέχρις εσχάτων ενάντια στις δυνάμεις του Chaos και  με βάση τα όσα είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε από το Closed Alpha Gameplay Trailer που κυκλοφόρησε πρόσφατα, το παιχνίδι δείχνει απίστευτες επικές σκηνές με μάχες που κάτι μας λέει ότι θα αφήσουν με ανοικτό το στόμα την μεγάλη community του Warhammer 40K. Οι developers του Eternal Crusade υπόσχονται massive μάχες με fast-paced δράση, την ύπαρξη clans, έλεγχο οχημάτων και μπόλικα στοιχεία customization και εάν η τελική version του παιχνιδιού δείχνει τόσο καλή όσο στο πρώιμο δείγμα (Closed Alpha) που παρουσιάζεται στο gameplay trailer που ακολουθεί, τότε είναι το πιθανότερο είναι ότι έχουμε να κάνουμε με ένα game που θα εξιτάρει και θα ξετρελάνει τους fans!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles