19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το Warhammer 40K: Regicide είναι το πιο αιμοβόρο παιχνίδι σκάκι που είδατε ποτέ!

    Οι game developers πολύ συχνά έχουν ορισμένες αρκετά πρωτότυπες ιδέες και σίγουρα ένα παιχνίδι σκάκι από τον γεμάτο βία κόσμο του Warhammer 40K είναι σίγουρα ένα concept που σε καμία περίπτωση δε γίνεται να περάσει απαρατήρητο!

    Warhammer 40K Regicide

    Όσο τρελό και εάν σας φαίνεται, η εταιρεία ανάπτυξης Hammerfall Publishing ετοιμάζει αυτή τη στιγμή το Warhammer 40K: Regicide, ένα chess game στο οποίο συγκρούονται Space Marines με Orks! Οι gamers μπορούν είτε να ακολουθήσουν τους παραδοσιακούς κανόνες του σκακιού, είτε να ενεργοποιήσουν το Regicide mode, το οποίο προσθέτει έναν εναλλακτικό τόνο στο gameplay, προσθέτοντας δύο διαφορετικές φάσεις μάχης, με τις δύο αντιμαχόμενες παρατάξεις να εξαπολύουν πυρά και να χρησιμοποιούν psychic powers. Επιπλέον, οι δημιουργοί του Warhammer 40K: Regicide αναμένεται να εισαγάγουν ένα story mode (για το οποίο μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες), αλλά και cross-platform multiplayer υποστήριξη (ανάμεσα σε PC, tablets και smartphones). Το gameplay trailer που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω, αποδεικνύει ότι το Warhammer 40K: Regicide είναι πολλά υποσχόμενο και μάλιστα φαίνεται να είναι πιστό στις αρχές του splatter και του gore που όλοι μας έχουμε αγαπήσει τόσο πολύ από το σύμπαν του Warhammer 40K!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles