19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Κυκλοφόρησε το Warhammer 40K: Regicide, το πιο αιμοβόρο… σκάκι όλων των εποχών!

    Όταν το σύμπαν του Warhammer 40K συναντάει το… σκάκι, τότε το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι εκρηκτικό και να αγγίζει τα όρια της παραφροσύνης. Ωστόσο, οι developers της Hammerfall Games δε φαίνεται να πτοούνται, για αυτό και τόλμησαν να δημιουργήσουν το Regicide, ένα chess game, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τον επικό sci-fi κόσμο του Warhammer 40K!

    Warhammer 40K Regicide_1

    Παρόλο που το εγχείρημα των developers της Hammerfall μοιάζει να είναι λιγάκι… τρελό, το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται να είναι οχι μόνο διασκεδαστικό αλλά και πρωτότυπο, αποζημιώνοντας και με το παραπάνω τους fans του αγαπημένου sci-fi κόσμου της Games Workshop που αναζητούν να ασχοληθούν με κάτι πιο “εναλλακτικό” και διαφορετικό από τα τετριμμένα. Ήδη το Regicide είναι διαθέσιμο μέσω της υπηρεσίας Steam και η εταιρεία ανάπτυξης του για να γιορτάσει το release του, κυκλοφόρησε ένα launch trailer, το οποίο όπως θα διαπιστώσετε διακατέχεται από το ιδιαίτερο στυλ και την ατμόσφαιρα του αγαπημένου tabletop game. Βλέποντας τις σκηνές του launch trailer είναι εμφανές ότι έχουμε να κάνουμε με το πιο αιμοβόρο και splatter chess game που έχει εμφανιστεί ποτέ στα χρονικά! Εάν ανήκετε στους λάτρεις του σύμπαντος του Warhammer 40K αξίζει να του ρίξετε μία ματιά και κάτι μας λέει ότι μόλις το ξεκινήσετε, μετά δεν θα μπορείτε να ξεκολλήσετε!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles