11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε το video ενός Samsung Galaxy S3 που… εκρήγνυται!

    Όσο τρομακτικό και εάν φαίνεται ένα κινητό που εκρήγνυται, η αλήθεια είναι ότι συμβαίνει ακόμα και στις… καλύτερες οικογένειες, καθώς δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που συσκευές ακόμη και από μεγάλους κατασκευαστές έχουν ανατιναχθεί! Αυτό συνέβη και με την περίπτωση ενός Samsung Galaxy S3, το οποίο πήρε φωτιά στα ξαφνικά, ενώ βρισκόταν τοποθετημένο στον πάγκο μίας ταϊλανδέζικής τράπεζας.

    Samsung Galaxy S3 on fire

    Το Galaxy S3 που πήρε φωτιά στα καλά του καθουμένου ανήκε σε έναν υπάλληλο της τράπεζας και το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που διαθέτει η τράπεζα κατέγραψε το συμβάν. Η συγκεκριμένη συσκευή δεν ήταν σε κατάσταση φόρτισης και κανείς δεν είναι σε θέση να εξηγήσει το πώς συνέβη αυτό. Πολλές φορές, έχει παρατηρηθεί ότι «εκρηκτικά φαινόμενα» μπορεί να δημιουργήσουν οι μπαταρίες, οι οποίες είναι κατασκευασμένες από τρίτους κατασκευαστές και δεν φέρουν τη σφραγίδα της επίσημης εταιρείας. Πάντως, το ευτύχημα είναι πως δεν τραυματίστηκε κανείς, ενώ η μίνι-φωτιά που ξέσπασε φαίνεται ότι έσβησε από μόνη της και δεν έλαβε μεγαλύτερες διαστάσεις. Ως γνωστόν, ουκ ολίγες φορές έχουν καταγραφεί δεκάδες δυσάρεστα γεγονότα με χρήστες να τραυματίζονται από κινητά που παίρνουν φωτιά, όποτε στην περίπτωση του συγκεκριμένου Galaxy S3 ήταν… μικρό το κακό!

    http://youtu.be/I-RYT2EbaR0

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles