17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    WeCrashed: Ο Τζάρεντ Λέτο και η Αν Χάθαγουεϊ σε νέα σειρά του Apple TV+

    Πριν από μερικά χρόνια, δε μπορούσαμε να διανοηθούμε ότι τα πρωτοκλασάτα ονόματα του Hollywood θα έπαιζαν σε σειρές, όμως πλέον η βιομηχανία του θεάματος έχει γυρίσει σελίδα. Ειδικά στο Netflix έχουμε δει να παρελαύνουν οι πάντες. Τώρα μια νέα σειρά έρχεται το Μάρτιο, αυτή τη φορά στο Apple TV+, η οποία παρουσιάζει τον Τζάρεντ Λέτο και την Αν Χάθαγουεϊ και φέρει τον τίτλο «WeCrashed».

    Η σειρά WeCrashed θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Μαρτίου και το πρώτο trailer είναι ήδη στον αέρα. Η σειρά εξιστορεί την άνοδο και την πτώση της εταιρείας, καθώς ο ιδρυτής της, Άνταμ Νόιμαν (Λέτο), εμπλέκεται σε πολλές αγωγές για ανάρμοστη συμπεριφορά. Το τρέιλερ επικεντρώνεται στον συνιδρυτή της WeWork, Άνταμ Νόιμαν, ο οποίος χτίζει μια εταιρεία που ειδικεύεται στην προσφορά συλλογικών χώρων εργασίας και επαναστατικών εργασιακών σχέσεων στις ΗΠΑ.

    Δείτε το trailer:

    Η σύζυγός του, Ρεμπέκα Νόιμαν (Χάθαγουεϊ), είναι πάντα στο πλευρό του Άνταμ, βοηθώντας στην οικοδόμηση της αυτοκρατορίας του. Το τρέιλερ δείχνει πώς η αγάπη του ενός για τον άλλον και η θέλησή τους να υποστηρίξουν το όνειρό τους βοήθησαν τη WeWork να γίνει εταιρεία 47 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε λιγότερο από μια δεκαετία. Ωστόσο, όταν η φήμη και η περιουσία έγιναν μέρος της καθημερινότητάς τους, η σχέση των δύο άλλαξε προς το χειρότερο.

    Διαβάστε επίσης:

    Οι ταινίες της εβδομάδας: Με αστυνομική περιπέτεια επιστρέφει ο Liam Neeson

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles