22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Welcome to Chippendales: Ένα έπος αληθινού εγκλήματος έρχεται στο Disney Plus

    Το Disney Plus έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer για τη νέα πρωτότυπη σειρά «Welcome to Chippendales», που θα είναι διαθέσιμη από την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023 στην Ελλάδα.

    Ένα έπος αληθινού εγκλήματος, το «Welcome to Chippendales» διηγείται την εξωφρενική ιστορία του Somen – Steve – Banerjee, ενός Ινδού μετανάστη που έγινε ο παράδοξος ιδρυτής της μεγαλύτερης αυτοκρατορίας ανδρικού στριπτίζ και δεν άφησε τίποτα να του σταθεί εμπόδιο. Το all-star καστ του «Welcome to Chippendales» περιλαμβάνει τους Kumail Nanjiani (The Big Sick), Murray Bartlett (The White Lotus), Juliette Lewis (Yellowjackets), Annaleigh Ashford (American Crime Story), Quentin Plair (The Good Lord Bird), Robin de Jesús (tick, tick… BOOM!) και Andrew Rannells (Girls5eva), μαζί με τους guest stars Nicola Peltz Beckham (Holidate) και Dan Stevens (Gaslit).

    Οι Robert Siegel και Nanjiani είναι παραγωγοί μαζί με τους Dylan Sellers, Jenni Konner, Matt Shakman, Emily V. Gordon, Nora Silver και Rajiv Joseph, οι οποίοι συμμετέχουν στο σενάριο της σειράς μαζί με τη Mehar Sethi. Οι Siegel και Konner είναι συγχρόνως εκτελεστικοί παραγωγοί. Η σκηνοθεσία είναι του Shakman. Ο Jacqui Rivera είναι εκτελεστικός συμπαραγωγός και η Annie Wyman συμπαραγωγός.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Netflix: Ο τσάμπας… πέθανε! Το 2023 ξεκινάει η χρέωση για τους έξτρα λογαριασμούς! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles