21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Τι μπορεί να σου συμβεί αν υπερηφανεύεσαι στο YouTube για τη Ferrari σου;


    Μία φορά κι ένα καιρό, δηλαδή την περασμένη Πέμπτη, ένας Ιάπωνας γιατρός, αποφάσισε να ανεβάσει στο YouTube ένα 6λεπτο βίντεο, στο οποίο οδηγούσε την Ferrari 458 του, στη Νότιο Ιαπωνία. Η διαδρομή που κάνει ο περήφανος οδηγός, περνούσε μέσα από κατοικημένη περιοχή και ένα παραλιακό δρόμο που μεταξύ άλλων, χρησιμοποιούν και πεζοί.

    Κι όμως, δεν πρόλαβε να χαρεί ιδιαίτερα γιατί οι Ιάπωνες συγκάτοικοί του φαίνεται να τον ζήλεψαν λίγο παραπάνω και αποφάσισαν να τιμωρήσουν την ματαιοδοξία του. Αρκετοί από αυτούς πήραν τηλέφωνο στην τοπική αστυνομία και κατήγγειλαν τον οδηγό για υπέρβαση του τοπικού ορίου ταχύτητας.

    Οι αστυνομικοί της πόλης Fukuoka υπολόγισαν πως ο οδηγός της κατακόκκινης Ferrari σε σημεία της διαδρομής είχε υπερβεί το όριο ταχύτητας κατά 84 χιλιόμετρα, που σημαίνει πως, αν καταδικαστεί, η ποινή του μπορεί να είναι 6 μήνες φυλάκιση, ή 100,000 yen πρόστιμο (περίπου 1100 ευρώ).

    Μετά τις τόσες καταγγελίες των viewers του βίντεο στο YouTube η τοπική αστυνομία ταυτοποίησε τον ιδιοκτήτη του κόκκινου Ιταλικού supercar, o οποίος αναμένει την απόφαση της Ιαπωνικής δικαιοσύνης, αλλά φέρεται να είπε στους αστυνομικούς το Σάββατο πως «το μόνο που ήθελα είναι να δείξω στο YouTube την ομορφιά μίας Ferrari. Ήθελα να νιώσω περήφανος».

    Με μία πιο προσεκτική προβολή του video βέβαια, θα αναρωτιόταν κανείς πόσο καλός οδηγός είναι ο Ιάπωνας γιατρός καθώς, πέρα από την ανοησία να δοκιμάζει το κατά τα άλλα υπέροχο αυτοκίνητο σε αστικές διαδρομές, θα παρατηρήσει κανείς ότι δυσκολεύεται να τα βάλει με μία Porche που βρίσκεται στον δρόμο του.

    Συμπέρασμα; Θέλει ο Ιάπωνας να χαρεί και οι viewers δεν τον αφήνουν

    Πηγές: Digital Spy, AFP

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles